Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima a jej snippet k EP Story: Do svojho nového domu púšťa 8 fanúšikov
sima snippet story
KLIPSK/CZNews

Sima a jej snippet k EP Story: Do svojho nového domu púšťa 8 fanúšikov

Sima a jej snippet k EP Story: Reaguje Osťo a 8 fanúšikov

Sima vydáva snippet k novému EP Story, ktorý je na našom shope už exkluzívne v predpredaji spolu s merchom. Trnavská rodáčka si pre fanúšikov pripravila množstvo produktov od tričiek až po vaky či legíny, preto neváhaj a klikaj SEM!

Vo viac ako 40-minútovom videu nám speváčka spraví exkurziu svojho nového príbytku, ktorý spolu s novými skladbami exkluzívne predstaví 8 vybraným fanúšikom. Tí sa o miesto reagujúcich uchádzali prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde rapperka vyhlásila konkurz/súťaž. Všetko koriguje a moderuje Marcel Osztas alias Osťo.

Sima vydáva snippet k EP Story

25-ročná Sima sa nám na začiatku videa prihovára s tým, že ‚osmička‘ vybraných sa spolu s Osťom nachádza na letisku v Piešťanoch. Moderátor sa tam s nimi zoznamuje a následne ich usádza do minibusu, ktorým sa pomaly premiestňujú do nového rodinného domu, ktorý si umelkyňa zariaďovala aj s priateľom Tomášom Gajlíkom. Projektový manažér festivalu Hip Hop Žije sa zahral na vedúceho školského zájazdu a zobral všetkým účastníkom telefóny, keďže ide o tajný výlet.

Vlastným menom Simona Hégerová ich víta pred domom a usádza ich do prvej lokácie, ktorou je terasa s limonádami. Následne im púšťa song ‚Ja‘, ktorý podľa jej vlastných slov, napísal jej dlhoročný kamarát a producent Dávid Hodek alias H0wdy presne pre ňu. Ide o staršiu skladbu a od prvého momentu vedela, že ju bude chcieť spievať. Odôvodnila tiež aj názov projektu:

„Story, pretože každý jeden človek má svoju story, svoju vlastnú. Toto EP je o mojej životnej story (príbehu). Ono je to tak spravené, že každá skladba je iná. Prvá má šťastný mood (Ja), druhá je taká smutnejšia, tretia šťastná, štvrtá smutná a piata zas šťastná. Ide to v takých vlnách, lebo taký je skrátka život, raz si šťastný a potom smutný. Prevažujú však tie pozitívnejšie, lebo ich má každý viac, takže toto je moja Story.“ – Sima, snippet albumu Story na youtube.com

Speváčka Sima vydáva ukážky albumu Story

Z terasy sa prenášame do veľkého domáceho štúdia, o ktorom Sima vždy snívala. Osmičke šťastných predstavila song Jazero, počas ktorého sa všetci zamysleli nad hlbšou myšlienkou skladby, ktorou nadväzuje na pieseň Dokola z EP OMG. Ide o prvý song, na ktorom budeme môcť počuť aj featuring v podobe českého rappera Trippa, ktorý sa stáva súčasťou hudobnej rodiny speváčky.

„Pome“ do tretej destinácie, do kuchyne s treťou skladbou, ktorá je v štýle songu Slobodná z posledného projektu a prináša pozitívnu tanečnú atmosféru. Sima bola v posledných mesiacoch s kuchyňou spojená najmä prostredníctvom livestreamov, na ktorých piekla rôzne sladké dobroty a komunikovala s fanúšikmi. Klavírna balada Titanic je prekvapením projektu, aspoň z malej ukážky počuť, že sa v nej produkčne nič okrem klávesov a vokálu nenachádza. Diváci, Osťo spolu so Simou ju počúvajú počas jedenia toastov.

Poslednou novinkou sa prenášame do obývačky so songom Bohyne, ktorá je venovaná všetkým ženám, bohyniam. Speváčka približuje aj hlavnú myšlienku nahrávky:

„Dnes je doba filtrov na Instagrame, každá baba si retušuje fotky, používa nejaké filtre, ktoré z nej robia iného človeka. Chcela som spraviť skladbu Filter, ale nakoniec som to obsiahla v refréne. Je to ženská skladba, ktorá oslavuje krásu každej ženy. Nie je to realita, preto vznikla táto pieseň.“

Súčasťou nového malého projektu bude aj bonus v podobe šiestej letnej skladby Keď si so mnou. Každé CD, objednané v predpredaji Sima osobne podpíše a priloží k nemu aj špeciálnu nálepku. Na všetko sa môžeš pozrieť prostredníctvom TOHTO LINKU.

Patríš medzi fanúšikov Simy? Čo hovoríš na ukážky songov z pripravovaného EP Story? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame