Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Prvé finále SuperStar 2021 je tu: Toto je zoznam finalistov a ich piesní!
finále superstar piesne
KLIPSK/CZNews

Prvé finále SuperStar 2021 je tu: Toto je zoznam finalistov a ich piesní!

Prvé finále SuperStar 2021 je tu: Tieto piesne budeme počuť

Prvé finále tohtoročnej SuperStar 2021 je tu a v dnešnom článku si predstavíme všetkých finalistov a ich piesne. Do prvých živých prenosov sa dostalo len najlepších desať spevákov, ktorí budú prvýkrát bojovať o hlasy divákov, nie poroty. Najlepšími menami tohto ročníka sú Nikolas Bitkovskij, Elizabeth Kopecká, Nikita Machytková, Petr Jiran, Filip Svoboda, Ladislav Hunka, Adam Janota, Adam Pavlovčin, Marietta Mareková a Katarína Štohrová. Predstavme si v skratke všetkých spevákov a ich piesne, s ktorými sa predstavia v priamych prenosoch.

superstar 2021
blesk.cz

Prvé finále SuperStar 2021: Zoznam finalistov a ich piesní

Adam Pavlovčin: Olivia Rodrigo – drivers license

Rodák z Myjavy počas života vystriedal viacero miest. Narodil sa v Myjave, vyrastal v Senici a Bratislave, v 19 rokoch sa presťahoval do Prahy a posledné dva žije v Londýne. 26-ročný spevák sa venuje modelingu a študuje hudobnú produkciu a spev. Vystupuje tiež pod pseudonymom PARCAE v londýnskom zoskupení PACE. V prvom finálovom kole sa predstaví s klavírnou baladou od 18-ročnej, stále vychádzajúcej, hviezdy súčasnosti.

adam pavlovcin superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Petr Jiran: Billie Eilish – When the Party’s Over

Petr si získal porotou svojou farbou hlasu, najmä herečku Patríciu Pagáčovú. Profesionálne hrával basketbal a teraz pracuje ako sanitár v nemocnici. Pracuje tam aj jeho brat – dvojča. Jeho vzorom bola babička, operná speváčka a vo voľnom čase natáča videá na Tik Tok.

petr jiran superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Filip Svoboda: The Eagles – Hotel California

Filip sa venuje spevu päť rokov a veľmi rád spieva babičkám k narodeninám a Vianociam. Tvrdí o sebe, že je introvert a jeho vzormi sú RihannaJaromír Nohavica.

filip svoboda superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Nikita Machytková: Duffy – Mercy

Nikita okrem spevu rada maľuje a dva roky sa venovala atletike. Údajne má doma veľkú zbierku šperkov. 17-ročná Pražanka s exotickým vzhľadom sa porote predstavila s piesňou No Time To Die od Billie Eilish, dnes bude spievať svetový hit z roku 2008.

nikita machytkova superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Prvé finále SuperStar 2021: Zoznam finalistov a ich piesní

Nikolas Bitkovskij: Bruno Mars – When I Was Your Man

Nikolas sa zúčastnil SuperStar už v roku 2018, kedy sa dostal len do TOP 25. Pol roka žil v Mníchove, kde hral a spieval na ulici. Má troch súrodencov – sestru dvojča a dvoch bratov. Skromný chlapec z Liberca po prvej účasti začal chodiť na hodiny spevu, dnes sa vo finále pokúsi zapôsobiť s klavírnou baladou Petra Hernandeza. Ten je známejší pod pseudonymom Bruno Mars.

nikolas bitkovskij superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Ladislav Hunka: Kings of Leon – Sex on Fire

Ladislav sa venoval hudbe už pred súťažou, konkrétne svojmu metalovému projektu. Je vyučený mechanik počítačových sietí. V minulosti chodil na MMA tréningy, preto je to bojovník telom i dušou.

ladislav hunka superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Katarína Štohrová: Miley Cyrus – Rebel Yell (Billy Idol cover)

Katarína má rada jazz a blues, pričom je jedinou z rodiny, ktorá spieva. Ak by sa nevenovala spevu, chcela by študovať kriminalistiku. Doposiaľ nemá skúsenosti s vystupovaním pred veľkým publikom. Stresu sa bude chcieť zbaviť aj vďaka songu Rebel Yell, keďže ho zaspieva v prvom živom prenose.

katarina stohrova superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Prvé finále SuperStar 2021: Zoznam finalistov a ich piesní

Marietta Mareková: Toni Braxton – Un-break My Heart

Marietta porotu zaujala hneď na prvom kastingu. Keďže si veľmi neverila, prihlásila ju mama, napriek tomu, že jej otec podobné súťaže nemá rád. Marietta je všestranná umelkyňa – študuje herectvo a kreslí portréty a abstrakty. 17-ročná speváčka má za vzor bývalú víťazku Emmu Drobnú.

marietta marekova superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Adam Janota: Walk The Moon – Shut Up and Dance

Adam v súťaži ukázal, že je dobrý spevák, pričom je aj rovnako dobrý tanečník. Desať rokov sa venoval akrobatickému rock-and-rollu. Priznal sa, že nemal veľmi rád slovenské pesničky a že je hanblivý.

adam janota superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Elizabeth Kopecká: P!nk – Try

Elizabeth študuje mediálne štúdiá na Karlovej Univerzite. Veľkým vzorom je jej dedko, pretože jej nahrádzal otca a viedol ju k spevu a hudbe. Desať rokov spievala v detskom speváckom zbore Bambini di Praga.

elizabeth kopecka superstar
Zdroj: superstar.markiza.sk

Plánuješ sledovať dnešné prvé finále? Kto je tvojim favoritom na celkové víťazstvo? Prípadne nebudeš sledovať súťaž, pretože ťa nebaví? Či Podeľ sa s ostatnými o tvoje názory dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom ťa vždy čaká množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, superstar.markiza.sk

Zdroj titulného obrázku: superstar.markiza.sk

Komentáre

Odporúčame