Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Harry Styles a jeho nová kozmetická značka Pleasing: Čo všetko ponúka?
harry styles pleasing
KLIPSvetNews

Harry Styles a jeho nová kozmetická značka Pleasing: Čo všetko ponúka?

Harry Styles vydáva kozmetickú značku Pleasing

Harry Styles predstavuje svoju debutovú kozmetickú značku s názvom Pleasing. Bývalý člen boybandu One Direction je známy svojim extravagantným oblečením a imidžom už dlhšiu dobu, preto nie je prekvapením, že vlastnú značku spustil. Správu oznámil len nedávno a označil ju ako značka života. Prvý obchodný počin Stylesa zahŕňa rad lakov na nechty, rozjasňujúce sérum a dvojúčelový olej na oči a pery. So sloganom „nájdite si svoje potešenie“ je poslaním tohto podniku „prinášať radostné zážitky a produkty, ktoré vzrušujú zmysly a odstraňujú hranice“. Styles oznámil, že dúfa, že „rozptýli mýtus o binárnej existencii“.

Si fanúšikom britského speváka? Hľadáš dobrý vianočný darček? Na našom shope ti ponúkame oba albumy Harryho Stylesa (Fine Line, resp. Harry Styles) vo vinylovej i CD verzii. Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa oveľa viac!

harry styles pleasing
Zdroj: gq-magazine.co.uk

Harry Styles a jeho nová kozmetická značka Pleasing

Značka je o oslave toho, čo už existuje, a povzbudení zákazníkov, aby boli sami sebou. Myšlienkou kozmetického radu je nepochybne rozšírenie jedinečného a veľmi uznávaného Harryho estetického štýlu. Jeho charakteristický vzhľad zahŕňa všetko od farebných a kvetinových oblekov až po pierkové boa a ide o výsledok dlhodobej spolupráce s britským stylistom Harrym Lambertom.

Nový počin, ktorý bol pre fanúšikov príjemným prekvapením, pri ohlásení šokoval sociálne médiá. Na prednej strane decembrového vydania britského magazínu Dazed je fotka speváka, ktorá z neho robí pretekára na motocykli. Na sebe má lesknúce sa fialové nohavice a tielko (nastrihnuté tak, aby odhalilo jeho trup), fotka prilákala na Instagrame za 24 hodín viac ako 5 miliónov lajkov.

Stylers (ako sa fanúšikovia Harryho s láskou prezentujú) si budú musieť na kolekciu počkať do 29. novembra, ale už teraz si ju môžu predobjednať. Ceny začínajú na 16 librách za Pearly Tops, číry lak na nechty a 50 libier za súpravu Perfect Polish, ktorá sa dodáva s nálepkami s abecedou.

V kolekcii nechýba ani starostlivosť o pleť – dostupné budú aj perleťové rozjasňujúce sérum a pero Pleasing. Nechty sú evidentným znakom Stylesa a jeho hravé použitie laku sa stalo vizitkou štýlu.

„Začína to lakom na nechty, pretože to bol druh zrodu toho, na čo to bolo. Vidím farbu na kvete alebo tapete alebo niečom inom a myslím si: ‚Och, chcem si to dať na nechty.“ – Harry Styles pre dazeddigital.com

Bývalý len One Direction predstavuje kozmetickú značku a niekoľko produktov

Ak Styles plánuje zmeniť povolanie z hudobníka na magnáta, Pleasing je skvelým miestom, kde začať. Je však neochvejne presvedčený, že jeho podnik je viac než len celebritnou značkou. Ako sám hovorí: „Nemyslím si, že nalepenie niekoho tváre na niečo predáva zlý produkt.“

V súčasnosti má krása nepochybne veľkú hodnotu. V júli bola cena globálneho kozmetického priemyslu stanovená na 511 miliárd dolárov, pričom značky celebrít mali čoraz významnejší podiel na trhu. Fenty Beauty, produktový rad barbadoskej speváčky Rihanny, uvedený na trh v roku 2017, má teraz hodnotu 2,8 miliardy dolárov. Haus Labs od Lady Gaga je údajne treťou najúspešnejšou líniou krásy celebrít na svete.

Ako sa očakávalo, prvá kvapka od Pleasing obsahuje sériu lakov na nechty zapuzdrených v elegantných fľaštičkách, ako aj séra na pery a oči, naplnené brusnicovou a hyalurónovou soľou. Každý produkt dodržiava zásady vegánskej a čistej krásy, bol vyrobený bez parabénov a nebol testovaný na zvieratách.

Nie je prekvapujúce, že kozmetika je predmetom podnikania hudobníka. Nielenže sa pripojil k množstvu hudobníkov, z ktorých sa stali magnáti krásy (Rihanna, Ariana Grande, Billie Eilish a ďalší), ale vďaka nemu sa štýl hudobníkov posunie na ešte vyšší level. Už teraz je možné nakupovať produkty na stránke pleasing.com s cenami v rozmedzí od 18 do 59 eur.

Čo hovoríš na novú kozmetickú značku speváka? Si fanúšikom Harryho Stylesa? Podeľ sa s nami o tvoje názory dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, kde vždy nájdeš množstvo hudby a merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta klikaj sem!

Zdroje: YouTube, gq-magazine.co.uk, theguardian.com, pleasing.com

Zdroj titulného obrázku: parisbeacon.com

Komentáre

Odporúčame