Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Piatkové novinky (5.11): Post Malone, The Weeknd, Ava Max či Annet X!
piatkové novinky ava max
KLIPSK/CZSvetNews

Piatkové novinky (5.11): Post Malone, The Weeknd, Ava Max či Annet X!

Piatkové novinky (5.11): Post Malone, The Weeknd, Ava Max či Annet X!

Piatkové novinky dnešného dňa, teda 5.11, prinášajú novinky vo svete zahraničnej i našej hudby. Pozrieme sa na prvé spojenie hviezdneho amerického a kanadského umelca, alebo ďalšiu aktivitu Avy Max na scéne. Po tretí raz sa tešia aj fanúšikovia Bruna Marsa a Andersona .Paaka, nezabudneme však ani na novinku od Travisa Scotta či FVLCVRM a Annet X.

Piatkové novinky (5.11): Medzinárodná hudobná scéna pt.1

Post Malone & The Weeknd – One Right Now

Prekvapujúca kolaborácia dvoch hviezdnych umelcov spoza Atlantiku je najväčšou novinkou dnešného dňa. Ide o druhý singel zo štvrtého pripravovaného albumu Posta Malonea, ktorý sa touto skladbou vracia k electro-popu 80. rokov. Obaja speváci sa textovo vracajú ku svojmu predošlému vzťahu a aj napriek, že ich ex má záujem vo vzťahu pokračovať, o chalanoch sa to povedať nedá. Posunuli sa ďalej, tak ďaleko, že v refréne spievajú „I got one comin‘ over and one right now“, alebo v preklade ‚jednu babu tu mám a ďalšia ešte príde‚.

Tiesto & Ava Max – The Motto

27-ročná Američanka sa na scénu vracia s ďalšou klubovou skladbou, ktorá patrila pôvodne len čisto jej. Po spojení s holandským producentom a DJom, Tiestom, je zo songu napokon kolaborácia. Speváčka si v texte ešte stále užíva leto, slávu a popularitu, ktorej vďačí najmä za úspešné roky 2018 či 2019. Hity Sweet But Psycho, Salt či So Am I ju vyniesli na vysoké priečky populárnej hudby.

Piatkové novinky (5.11): Medzinárodná hudobná scéna pt.2

Silk Sonic – Smokin‘ Out The Window

Tretí singel dvojice nás už skutočne pripravuje na jeden z najočakávanejších albumov roka 2021. Projekt An Evening With Silk Sonic očakávame už o týždeň, 12. novembra. Bruno Mars prezradil, že táto novinka je úplne prvou nahrávkou, ktorú spolu duo spravilo. Mars a .Paak pokračujú v štýle Motownu zo 70. rokov minulého storočia a budúci týždeň by mal priniesť ešte šesť ďalších nových songov.

Travis Scott – Escape Plan

V novej skladbe sa 29-ročný americký rapper ponára hlbšie, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Partner svetoznámej modelky Kylie Jenner s ňou očakáva druhé dieťa a dnes vydal mini-album s dvomi songami, okrem tohto sme dostali aj nahrávku MAFIA. Na začiatku refrénu hovorí „twelve figure estate plan, that was the escape plan„. Táto veta má viacero významov, jedným z nich je, že má cieľ zarobiť si bilión a následne opustiť hudobnú scénu navždy.

Nové songy (5.11): Československá hudobná scéna

Gleb – RAPINBOX Vol.1

Najrevolučnejší umelec našej hudobnej scény prichádza s ďalším songov, ktorý bude mať podľa názvu aj svoje pokračovanie. Tento rok vydal sedem skladieb, vrátane kolaborácii so Separom či H16 a Majkom Spiritom. 30-ročný rodák z ruského Pyatigorsku je späť aj s jedinečným flowom a už tretí krát po sebe má jeho nová skladba kreslený cover. Budú sa teda tieto nahrávky nachádzať na albume, ktorý sa blíži? Nechajme sa prekvapiť.

FVLCVRM & Annet X – Do It All Again

Za týmto pseudonymom stojí hudobník Pišta Kráľovič, ktorý sa stále viac zviditeľňuje nielen na našej scéne. Alternatívny elektronický pop, žánrový presah či produkcia na vysokej úrovni. To je charakteristika slovenského objavu, ktorý od začiatku tvorí po anglicky a v dnešnej novinke sa spojil s českou speváčkou. Pre Annet X ide v tomto roku o vôbec prvú hudobnú aktivitu, v predošlom roku vydala album Až budu velká, chci být Aneta Charitonova. Odporúčam si pozrieť tvorbu oboch umelcov dokonca aj naživo, speváčka sa predstaví bratislavským divákom 1. decembra v klube Fuga.

Čo hovoríš na dnešné novinky? Ktorá ťa prekvapila/potešila najviac? Podeľ sa s nami o tvoje názory dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, na ktorom vždy máme množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Genius, Wiki

Zdroj titulného obrázku: vanityfair.com

Komentáre

Odporúčame