Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
5.11 je Svetový deň behu: Toto sú naše tipy do tvojho bežeckého playlistu!
svetový deň behu tipy
KLIPSvetNews

5.11 je Svetový deň behu: Toto sú naše tipy do tvojho bežeckého playlistu!

5. november je Svetový deň behu: Hudobné tipy do tvojho bežeckého playlistu!

Nadšenci pohybu oslavujú Svetový deň behu každoročne 5. novembra, pri tejto príležitosti tu pre teba máme nejaké hudobné tipy. Nech už akokoľvek riešiš výber songov na tvoj najbližší beh, alebo inú pohybovú činnosť, prinášame ti pár skladieb, ktoré by ti určite mali hrať v ušiach. Budeme tiež veľmi radi, ak ťa podnietime k vytvoreniu vlastného playlistu, ktorý bude patriť čisto len tebe a športu. V dnešnom článku sa pokúsim zahrnúť čo najviac žánrov, aby si na svoje prišiel každý poslucháč. Prevažovať však bude elektronická hudba, ktorá je na výkon najenergickejšia a športovca dokáže namotivovať k čo najlepším výkonom. Ku každému songu je priložený aj link, aby si si ho mohol/a rovno vypočuť či uložiť do aplikácie Spotify.

svetový deň behu 2
Zdroj: westend61.de

5.11 je Svetový deň behu: Naše hudobné tipy do tvojho bežeckého playlistu

David Guetta – Love Don’t Let Me Go

Začíname songom z roku 2002, ktorý patrí k prvým väčším nahrávkam legendárneho francúzskeho Dja a producenta. Ide o veľkú pumpovačku, ktorá ťa určite nakopne.

Mary N’Diaye – Pump Up The Jam feat. MOTi

Ponúkame ti aj spoluprácu dvoch 34-ročných umelcov. Na jednej strane švédska speváčka, na opačnej holandský producent, nemusíš sa však obávať, song je po anglicky. Vďaka silnému stupňovaniu do dropu však svoju motivačnú úlohu určite splní.

Fred again.. & The Blessed Madonna – Marea (We’ve Lost Dancing)

Song, ktorý nám pripomína, že si treba vážiť veci aj keď ich máme, nielen keď ich stratíme. Kolaborácia britského producenta a americkej DJky s nádychom nostalgie určite patrí do tvojho bežeckého playlistu či k nočnej jazde autom.

Maroon 5 & Christina Aguilera – Moves Like Jagger

Pre fanúšikov popu tu máme ďalšiu energickú klasiku z roku 2010, ktorá zrejme neobišla nikoho, pokiaľ sa zámerne nevyhýbal rádiu, alebo hudbe celkovo.

KAYTRANADA – Go DJ feat. SiR

Na nasledujúcom songu sme sa zhodli aj spolu s Barackom Obama. Teda vlastne, s dnes už predposledným prezidentom USA sme priamo nekomunikovali, ale pieseň sa objavila na zozname jeho TOP songov roku 2019. Celý príspevok nájdeš na tomto linku.

Ďalšie songy do tvojho hudobného playlistu

The Weeknd – Take My Breath (Extended Version)

Nostalgický pop z minulého storočia vyzerá byť doménou, vlastným menom Abela Tesfayeho. Podľa všetkého aj ide o úvodnú skladbu jeho nadchádzajúceho projektu s názvom The Dawn. Odporúčam túto dlhšiu verziu, teda Extended Version, pretože má natiahnuté a dlhšie intro, ktoré vďaka svojmu build-upu zvýši hladinu endorfínov u každého.

Kanye West – POWER

Nezabúdame ani na fanúšikov rapu, v tomto prípade však toho zahraničného. Dnes už známy aj ako ‚Ye‘ na songu podľa vlastných slov pracoval 5 tis. hodín a výsledkom je nielen podarený singel, ale celý projekt My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Pre poslucháčov celých albumov a športovcov, ktorí dokážu byť v pohybe viac než hodinku, odporúčame všetkých 13 skladieb tohto počinu z roku 2010.

Logic – Homicide feat. Eminem

Nálož bleskového rapu v podaní veľkých amerických hudobných osobností. Témou tejto skladby je poníženie zvyšku scény, ktorá je podľa slov umelcov lyricky veľmi chabá. Pokiaľ teda potrebuješ kvapku sebavedomia, alebo nakopnúť k behu, tak si pusti tento song, začni sa obliekať, obúvať, rozcvičiť a behať!

Papa Roach – Kill The Noise

Na záver dnešného zoznamu našich tipov do tvojho hudobného playlistu si udobríme aj rockerov či metalistov. Kalifornskí rockeri z Papa Roach vydali na začiatku septembra túto bombu plnú života, objaví sa aj na ich budúcoročnom jedenástom albume.

Čo hovoríš na naše hudobné tipy? Ktoré songy počúvaš ty a poradil by si ich aj ostatným? Podeľ sa s nami o tvoje tipy a názory dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni tiež navštíviť náš shop, na ktorom vždy nájdeš množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: roadrunnersports.com

Komentáre

Odporúčame