Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
TOP 5 songov albumu Equals, Ed Sheeran a jeho štvrtý štúdiový projekt
ed sheeran equals
KLIPSvetNews

TOP 5 songov albumu Equals, Ed Sheeran a jeho štvrtý štúdiový projekt

Top 5 songov albumu: Ed Sheeran a Equals

Ed Sheeran v piatok vydal jeho štvrtý sólový album s názvom Equals, predstavíme ti jeho TOP 5 songov. Jeden z najznámejších spevákov súčasnosti sa s novým projektom s matematickým symbolom vracia na scénu po takmer piatich rokoch. Vtedy vydal Divide, ktorý obsahuje hity ako Shape Of You, Perfect či Castle On The Hill. V rámci promovania albumu nám dovolil vypočuť songy Bad Habits, Visiting Hours či Shivers, ktoré sa už stihli uchytiť po celom svete.

TOP 5 songov albumu: Ed Sheeran a Equals

5. Ed Sheeran – Collide

V príjemnom songu s funky beatom nám spevák prináša niečo zo súkromia jeho vzťahu s manželkou Cherry. V slohách hovorí o jeho životných skúsenostiach, objednávku pizze do lietadla, prenos do nemocnice kvôli nepríjemným zraneniam či zdieľanie zubnej kefky. Čo sa týka zranení, Sheeran ich má za sebou už viacero. Dvakrát mu praskol ušný bubienok a na ľavé ucho už údajne počuje len zo štvrtiny. Okrem toho je tiež známy jeho incident s mečom, ktorým si privodil zranenie líca a viackrát padol na bicykli, v jednom prípade si zlomil kosti na zápästí.

4. Ed Sheeran – Bad Habits

Tento song už dobre pozná každý, kto vlastní rádio, Spotify alebo si vo voľnom čase len pozrie, čo je v hudobnom svete nové. Prvý singel z albumu patrí do skupiny tých, ktoré ovládli tohtoročné leto a predstavujú zaujímavú zmenu žánru. Gitarista síce nie je vo svete elektronickej hudby úplným nováčikom, ale vďaka hitu na štvrtej priečke určite prekvapil väčšinu poslucháčov. Song nám približuje noci plné párty a alkoholu, ktoré nikdy nevedú k ničomu dobrému, pokiaľ sa nežúruje s mierou a človek to nemá pod kontrolou. Videoklip sa natáčal v apríli v hlavnom meste Anglicka a spevák je v ňom prezlečený za upíra, keďže alkohol vyvoláva jeho temnejšiu stránku.

TOP 3 songy albumu Equals

3. Ed Sheeran – 2step

Fanúšikovia rappera Eda, alebo ako on sám o sebe hovorí „E to the D„, sa konečne dočkali. Spevák sa vracia ku svojmu rýchlejšiemu flowu v piesni s trapovým beatom, ktorý svojou produkciou vyčnieva spomedzi všetkých noviniek. Sám spevák o songu hovorí ako o návrate ku starým časom a tiež priznáva, že nevie tancovať:

„Znie to ako ja z roku 2010, v 30 rokoch som sa snažil mať 18 a spieval som o tom, čo zažívam v 30tke. Od začiatku tam bola veta „two-stepping with the woman I love“, lebo neviem tancovať. A moja manželka, vďakabohu, nie je o nič lepšia. Ale dvojkrok (two-step) je to, čo dokážeme.“ – Ed Sheeran pre Apple Music

2. Ed Sheeran – First Times

V najzamilovanejšej skladbe projektu sa spevák vracia k úspechu, ktorý v roku 2015 opisoval ako „absolútne neuveriteľný„. Vypredal vtedy trikrát londýnsky Wembley štadión, ktorý je s kapacitou viac ako 80 000 fanúšikov absolútnym hudobným vrcholom pre britských hudobníkov. Akustická balada bola údajne nahraná počas toho, ako pil víno a fajčil marihuanu.

1. Ed Sheeran – Visiting Hours

Song o smrti blízkeho priateľa, austrálskeho hudobného promotéra Michaela Gudinskiho, Ed predstavil už na marcovom koncerte, ktorý mu bol venovaný. Spevák o ňom spieva ako o inšpirácii, zdroji potrebných rád do života a tiež ako o druhom otcovi. Originálna verzia z albumu je v štýle lo-fi, avšak táto akustická, natáčaná v kostole, je ešte pôsobivejšia. Hudobná verejnosť si túto nahrávku veľmi pochvaľuje, ide o jeden z najsilnejších songov, ktoré kedy napísal.

Čo hovoríš na album Equals od Eda Sheerana? Súhlasíš s našimi TOP 5 songami? Si fanúšikom britského speváka? Podeľ sa s nami o tvoje názory dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež kuknúť na náš shop, na ktorom vždy nájdeš množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: abcnews.go.com

Komentáre

Odporúčame