Michael Kiwanuka Beautiful Life
Zdroj: wall.alphacoders.com
KLIPNews

Michael Kiwanuka vydáva novinku menom Beautiful Life! To musíte počuť!

Hudobník Michael Kiwanuka prináša novinku Beautiful Life

Britská soulová hviezda menom Michael Kiwanuka sa stáva čoraz väčšou senzáciou. Mnohí ho prirovnávajú k legendárnym menám ako sú Bill Withers (Ain’t No Sunshine) či Randy Newman (You’ve Got Friend In Me). Mladý hudobník svoj talent opäť potvrdzuje a ukazuje ho v novej pesničke Beautiful Life vytvorenej pre dokument od Netflixu.

Nový singel napísal Kiwanuka počas toho, ako pripravoval a skúšal nové tracky pre svoj nadchádzajúcu štvrtú nahrávku. Tá bude akýmsi pokračovaním nahrávky KIWANUKA z roku 2019.

Singel Beautiful Life vznikol ako titulná pieseň pre nový dokumentárny film od Netflixu s názvom Convergence: Course In A Crisis. O ten sa postará dokumentarista Orlando von Einsiedel (Evelyn, Virunga). Nový dokumentárny film ukazuje, že aj napriek tomu, že tu máme pandémiu vo forme ochorenia COVID-19, tak sa tu stále nájdu hrdinovia, ktorí sa snažia zamerať na pestrejšiu budúcnosť. Dokument si môžete pozrieť od včerajšieho dňa na Netflixe.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ  Bo Burnham a Inside: Špeciál na Netflixe plný hudby, humoru a depresie

Krása v ťažkých situáciach

Vráťme sa však opäť samotnému hudobníkovi. Svoj nový song nahrával spoločne s producentom menom St Francis Hotel. Na adresu novinky sa Kiwanuka vyjadril nasledovne.

„V tejto piesni som sa chcel zamerať na pocit, že v ľudskom duchu je skutočná sila, keď sa snažíte hľadať krásu aj v ťažkých situáciách.“

„Samozrejme, v niektorých situáciach je to ťažšie a ťažšie. Ale chcel som len premýšľať nad tým, aké by to bolo, keby sme tak žili život.“

„Koniec koncov, s čímkoľvek, čo ľudia cítia pri počúvaní tejto piesne, som v poriadku. Avšak snažil som sa skrz túto hudbu vyžarovať pocit vzdoru. Pocit sily cez protivenstvo.“

My jednoznačne môžeme zhodnotiť, že sa mu novinka vydarila. Pôsobí veľmi zaujímavo, pri počúvaní máme chuť si znova pozrieť seriál Suits (ocitlo sa v ňom veľa pesničiek Michaela Kiwanuku).

Ak by ste si chceli Michaela Kiwanuku vypočuť naživo, tak si môžete budúce leto spraviť výlet do Walesu na festival známy ako Green Man Festival. Okrem toho však hudobník plánuje svoje turné, ktoré je naplánované na máj 2022. Celé turné bude prebiehať v rámci územia Spojeného kráľovstva.

Michael Kiwanuka Beautiful Life
Zdroj: wfuv.org

Turné v máji 2020:

  • 6. – O2 Academy, Glasgow
  • 8. – O2 Academy, Leeds
  • 9. – De Montford Hall, Leicester
  • 11. – Corn Exchange, Cambridge
  • 13. – Empress Ballroom, Blackpool
  • 14. – Bonus Arena, Hull
  • 17. – O2 Apollo, Manchester
  • 18. – O2 City Hall, Newcastle
  • 20. – Brighton Centre
  • 21. – Pavilions, Plymouth
  • 23. – O2 Academy, Brixton
  • 25. – Alexandra Palace, London

Vstupenky na turné môžete nájsť na tejto adrese.

Ak si chcete vychutnať jeho kvalitnú hudbu z pohodlia domova, tak sa určite mrknite na jeho album Home Again.

Čo hovoríte na novinku? Podal Beautiful Life Michael Kiwanuka tak kvalitne ako jeho ostatné songy?

Zdroj: nme.com
Zdroj titulného obrázka: wall.alphacoders.com

Komentáre

Odporúčame