Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Jesy Nelson a Boyz: Speváčka odišla z Little Mix a spojila sa s Nicki Minaj!
jesy nelson boyz
SvetNews

Jesy Nelson a Boyz: Speváčka odišla z Little Mix a spojila sa s Nicki Minaj!

Jesy Nelson a Boyz: Odišla z Little Mix a spojila sa s Nicki Minaj

Jesy Nelson vydáva svoj debutový singel Boyz, v ktorom sa spojila s rodáčkou z Trinidadu a Tobago, rapperkou Nicki Minaj. V novinke otvorene prezrádza, že ju priťahujú zlí chlapci a k songu vyšiel aj videoklip z dielne režiséra Harryho Jamesa. 30-ročná Britka prerazila vďaka účasti v britskej šou X Factor a následne aj vďaka skupine Little Mix, ktorej súčasťou bola 9 rokov. V decembri minulého roka sa zo zdravotných dôvodov rozhodla zoskupenie opustiť. Pre 38-ročnú Nicki ide v tomto roku o druhú aktivitu na hudobnej scéne, predstavila sa tiež v remixe skladby Whole Lotta Money, ktorú má na svedomí rapperka BIA.

Doterajšia cesta Jesy Nelson

Jessica Louise Nelson vyrastala v britskom Romforde, neďaleko centra Londýna. Už od detstve sa venovala umeniu, konkrétne tomu divadelnému, jednou z jej spolužiačiek na škole bola speváčka Rita Ora. V roku 2011 sa prihlásila do britského X Factoru a v prvom kole uspela, avšak v tom nasledujúcom jej cesta mala skončiť. Porota sa však rozhodla spojiť ju s Perrie Edwards do skupiny Faux-Pas, zatiaľ čo v ďaľšej, s názvom Orion, boli Jade Thirlwall a Leigh-Anne Pinnock. Ani jednému zoskupeniu sa však nepodarilo postúpiť, ale dostali daľšiu šancu, pretože porota sa rozhodla spojiť všetky štyri speváčky. Toto spojenie dostalo názov Little Mix a podarilo sa mu celú súťaž neskôr aj vyhrať.

Speváčka neskôr verejne priznala, že účinkovanie v súťaži bolo pre ňu veľmi ťažké, keďže sa počas neho stala obeťou kyberšikany. Internetové zosmiešňovanie a zhadzovanie pokračovalo, avšak časom ich dostala pod kontrolu. So skupinou nahrala veľké množstvo hitov, napr. Shout Out To My Ex, Power, Black Magic či Woman Like Me, tiež s Nicki Minaj. V decembri minulého roku sa však oficiálne rozhodla skupinu opustiť kvôli psychickým problémom. Objasnila ich okrem iného ako ‚nezvládanie toľkého tlaku a očakávaní počas života v skupine‘. V máji tohto kalendárneho roku však podpísala zmluvu s vydavateľstvom Polydor Records, čo znamenalo štart jej sólovej kariéry.

Boyz predstavuje jej hudobný comeback a ako sama hovorí, „toto je hudba, ktorú som vždy chcela robiť, nemyslím si, že toto niekto bude čakať„. Prezradila, že novinka bola inšpirovaná nepríjemným rozchodom: „Napísala som ju, keď som sa dostávala z rozchodu a som to úplne ja. Proste mám rada zlých chalanov, vždy to hovorím… nie je to zdravé! Všetci až na jedného sa ku mne správali vždy tak milo, ako k princeznej. Ale po roku to začne byť nudné a začneme byť len kamarátmi. Vždy ma viac priťahuje niekto, kvôli komu som vždy v pozore, je to choré, ale vzrušuje ma to.

Doterajšia cesta Nicki Minaj

Onika Tanya Maraj vyrastala v New Yorku a hudobne sa začala prezentovať v roku 2007 vďaka prvému mixtapu. Na začiatku predošlej dekády patrila k najväčším osobnostiam svetovej popmusic vďaka megahitom Starships či Superbass. V detstve sa dokonca venovala hre na klarinet a divadelnej hre. Zaujímavosťou je, že údajne tesne pred jej prvým vystúpením pred ľuďmi, počas jej štúdia na škole, stratila hlas. V roku 2010 sa po úspešnom začiatku upísala Young Money Entertainment a vydala prvý album Pink Friday, ktorý bol 3x platinový. Neskôr vydala songy ako Anaconda, Chun-Li a má za sebou veľa kontroverzných vyjadrení.

V roku 2020 sa jej podarilo niečo, na čo čakala celý život. Vďaka remixu skladby Doje Cat, Say So, na ktorom hosťovala, sa konečne dostalo jej meno na prvé miesto rebríčka Billboard Hot 100. V celej jej kariére sa doň dostalo 109 piesní, ktorých bola súčasťou, avšak na prvé miesto dosiahla až táto. Umelkyňa je momentálne nezadaná, je posledným partnerom bol rapper Meek Mill, a to v rokoch 2014-2017.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: Pitchfork

Komentáre

Odporúčame