Herec Dwayne Johnson
Zdroj: Vulture.com
KLIPNewsVideo

Herec Dwayne Johnson si prvýkrát zarapoval! Ako mu to išlo?

Herec Dwayne Johnson a jeho rap

Ak ste milovníkmi filmov a wrestlingu, tak meno Dwayne Johnson už určite verne poznáte. Herec, ktorého popularita začala narastať v posledných rokoch sa začal ukazovať čoraz v serióznejších produkciách, pričom si tento krát skúsil aj rap! Herec sa totižto ukázal na novom songu rapera Tech N9NE. Pieseň Face Off si za dva dni od svojho vydania zaslúžila jeden a pol milióna videní a neprestáva ľudí udivovať. Výborne vymyslený rýchly track dokázal spojiť veľké množstvo štýlov, pričom sa na songu ukázali aj hudobníci ako sú Joey Cool a King Iso. Ako teda znel verš Dwaynea Johnsona? Poďme sa na to pozrieť!

Herec Dwayne Johnson
Zdroj: Screenrealm.com

Na jeden pokus!

Celý song je preplnený výborným lyricizmom, ktorý je sprevádzaný so šikovným doubletimeom každého zo zúčastnených raperov. Aj samotný Dwayne Johnson nám priniesol presný doubletime, pričom ku koncu svojej slohy vysvetlil divákom, že ju nahral na jeden pokus. My v redakcii dúfame, že sa herec Dwayne Johnson bude čím ďalej tým viac ukazovať v podobných spoluprácach, keďže hercovej farbe hlasu sadne agresívny štýl hudby. Ale to, či tomu tak bude nevieme.

Ako sa vám páčila táto spolupráca raperov? Myslíte si, že Dwayne Johnson ukázal svoj talent? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

 

Zdroj: NME.com

Zdroj titulného obrázku: Vulture.com

Komentáre

Odporúčame