Hudobník Justin Bieber
Zdroj: Lighthome.com
KLIPVideo

Hudobník Justin Bieber prichádza s novým videoklipom! Ako sa vydaril?

Hudobník Justin Bieber a jeho nový videoklip

Hudobník Justin Bieber je už dlhé roky známy tým, že vie spraviť hit. Predsa len, už na začiatku druhej dekády 21. storočia sa mladý hudobník uchytil natoľko, že sa v mladom tínedžerskom veku stala z neho svetová hviezda. Posledné roky si Justin Bieber užíva šťastné manželstvo s modelkou Hailey, pričom stíha produkovať hudbu, ktorá sa vždy ukáže v rebríčkoch Billboard. Posledná hudobníková veľká spolupráca bola s mladým hudobníkom Kid Laroi, kedy sa im o produkciu piesne postaral Charlie Puth a ich song „Stay“ sa stal celosvetovým hitom. Je to aj vďaka tomu, že celý marketing piesne bol upriamený na sociálnu sieť Tiktok. Ako teda vyzerá nový videoklip od Justina Biebera ku skladbe Ghost? Na čo všetko sa môžete tešiť? Poďme sa na to pozrieť!

Hudobník Justin Bieber
Zdroj: Lighthome.com

Ukázala sa aj herečka Diane Keaton!

Vo videoklipe sa taktiež ukázala aj herečka Diane Keaton. Práve herečku môžete poznať z trilógie krstného otca, kde si herečka zahrala rolu manželky Michaela Corleoneho. Samotná pieseň Ghost sa stala najlepšou hodnotenou piesňou zo spevákovho posledného albumu, ktorý nesie názov Justice. U nás v obchode taktiež nájdete limitovanú edíciu albumu Changes!

Tak čo? Ako sa vám páči videoklip ku skladbe Ghost? Počuli ste už celý album Justice? Aký máte naňho názor? Napíšte nám svoje pocity do komentárov!

Zdroj: NME.com

Zdroj titulného obrázku: Lighthome.com

Komentáre

Odporúčame