Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Fight Night Challenge: Flexking a Rytmus šokovali, Separ vs. Spirit v 2022
fight night challenge frayer flexking
Zdroj: sportnet.sme.sk, sportky.zoznam.sk
NewsČeskoEventyHIP-HOPSlovensko

Fight Night Challenge: Flexking a Rytmus šokovali, Separ vs. Spirit v 2022

Fight Night Challenge: Frayer Flexking vyhral, Rytmus a Moloch nie

Frayer Flexking a jeho víťazné gestá sú jedným z viacerých highlightov včerajšej Fight Night Challenge. Akcia plná rapperov, ktorí sa stávajú boxermi, si získala pozornosť mnohých ľudí. Udalosť hostil Zoner BOBBYHALL v Brne, kde momentálne máva turnaje aj organizácia Oktagon MMA. Fight Night Challenge je unikátny projekt, ktorý má verejnosti priblížiť svet bojových športov zábavnou formou. Organizátormi podujatia sú spoločnosť Evency a Spartakus Fight Gym v Trnave.

Jednou z hlavných tvárí projektu je slovenský bojovník Attila Végh, ktorý zároveň robí trénera v spomínanom SFG. Na turnaji nechýbal ani Karlos Vémola, nie však ako bojovník, ale ako uvádzač jednotlivých zápasov v klietke. Podujatie moderovali známe mená z hokejového prostredia, Boris Valábik a Marián Gáborík.  O sprievodný program sa postarali hudobní hostia Ego, Majk Spirit a Pil C.

Výsledky včerajších zápasov:

  • Attila Végh vs. Patrik Kincl / víťaz: Attila Végh (3:0 na body)
  • Rytmus vs. Gábor Boráros / víťaz: Gábor Boráros (3:0 na body)
  • Samuel Krištofič vs. Alexander Cverna / remíza
  • Čis T vs. Frayer Flexking / víťaz: Frayer Flexking (KO)
  • Denis Farkaš vs. Jakub Gazdík / víťaz: Jakub Gazdík (2:0 na body)
  • Moloch Vlavo vs. Laky Royal / víťaz: Laky Royal (3:0 na body)
  • Michal Ryba vs. Michal Plesník / víťaz: Michal Plesník (3:0 na body)

Fight Night Challenge priniesol atraktívne zápasy

Všetky zápasy na turnaji sa odohrávali pod pravidlami boxu. Bojovníci absolvovali 4 kolá po 3 minúty. Zápasy mohli skončiť aj remízou. Bojovník mohol byť v rámci jedného kola 2x počítaný. Ak je niekto v jednom kole počítaný 3x, prehráva zápas. Keďže ide o box, sú zakázané akékoľvek údery pod pás, za hlavu, údery lakťom, nohou alebo hlavou. Medzi významné highlighty večera budú dozaista patriť aj problémy s pripojením, ktorými si prešlo veľké množstvo záujemcov. Livestream totiž zo začiatku veľmi nefungoval, organizátorom sa ho naplno podarilo spojazdniť a zväčšiť kapacity až počas priebehu akcie.

Slovenský bojovník Attila Végh svoj ďalší zápas avizoval už koncom minulého roka, nikto však netušil, kto v ňom bude stáť na druhej strane ringu. Po tom, ako prebehol zápas storočia s Karlosom Vémolom, nemal žiadny súboj v MMA, až kým neprezradil fanúšikom, že si chce vyskúšať box. Jeho pôvodným súperom mal byť Emanuel Newton, ten mal však tesne pred odletom z Ameriky pozitívny test na COVID-19 a jeho náhradníkom sa stal Patrik Kincl.

Do ringu sa postavil aj súčasný šampión strednej váhy organizácie Oktagon MMA Samuel „Pirát” Krištofič, ktorý sa stretol s Alexandrom „Cverminátorom” Cvernom. Víťaza sme napokon však nespoznali – rozhodcovia rozhodli o tom, že súboj sa skončil remízou.

fight night challenge gabor boraros rytmus
Zdroj: sportnet.sme.sk

Zápasy Rytmusa a Frayera Flexkinga

Rytmus si zápas nešiel len užiť, ale chcel ukázať všetkým fanúšikom i neprajníkom, že to s prípravou na zápas myslel vážne. Jeho súperom bol obľúbený Gábor Boráros. Rytmus vs. Boráros bol predzápasom hlavného zápasu Attila vs. Kincl. Slovenský rapper bol pre Borárosa rovnocenným súperom, o čom svedčil i samotný priebeh zápasu. Člen skupiny Kontrafakt sa v zápase nenechal zahanbiť a ukázal veľké srdce. Veľké nasadenie zápas natiahlo až na maximálny možný čas, pretože Rytmus prehral až na body, 3:0.

V jednom zo súbojov celebrít si to rozdal aj Čis T s Frayerom Flexkingom. Chalani sa na duel rozhodne tešili, keďže si na váženiach dali vzájomné facky a nič si nedarovali. Nevraživosť sa napokon ukázala aj v ringu. Frayer Flexking sa do legendy slovenského rapu pustil od začiatku zápasu, výsledkom čoho bol tvrdý knock-out, ktorým Čis T-ho dostal na lopatky.

frayer flexking fight night challenge
Zdroj: sportky.zoznam.sk

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, sport.aktuality.sk, 7sport.sk

Zdroj titulného obrázku: sportnet.sme.sk, sportky.zoznam.sk

Komentáre

Odporúčame