ed sheeran youtube shorts
KLIPSvetNews

Ed Sheeran vydáva sériu YouTube Shorts, predstavuje v nich nové songy!

Ed Sheeran vydáva sériu YouTube Shorts, v ktorých predstavuje nové songy!

Ed Sheeran vydáva sériu YouTube Shorts, konkrétne 14 krátkych videí s útržkami jeho nových songov. Okrem už známych skladieb Bad Habits, Shivers či Visiting Hours predstavil 11 noviniek. V plnom znení ich budeme môcť počuť už tento piatok, 29. októbra, v oficiálny deň vydania albumu Equals. Spevák sa v každom z videí pokúsil o krátku vtipnú či jedinečnú vsuvku a snaží sa inšpirovať ostatných o to isté. Ryšavý gitarista je v poslednej dobe na sociálnych sieťach aktívny, jeho aktivitu vidno predovšetkým na TikToku.

Si fanúšikom/čkou Eda Sheerana? Po prečítaní článku sa nezabudni pozrieť na náš shop, na ktorom nájdeš množstvo hudby a merchu od jedného z najpopulárnejších umelcov súčasnosti! Stačí kliknúť na tento link.

Ed Sheeran a jeho YouTube Shorts videá

Spevák a jeho tím vymysleli jedinečný spôsob promovania jeho blížiaceho sa projektu. Využili silu sociálnych sietí a natočili ku každého zo songov krátke video na šírku, vďaka tomuto formátu sa trend môže šíriť vo všetkých populárnych aplikáciách. Určite však nebolo jednoduché prísť na štrnásť rozličných nápadov, ktoré by mohli byť pre sledovateľa zaujímavé.

Spevák sa nikdy netajil tým, že k tancu dostal nadelenej viac vášne než talentu. Videoklip k jeho megahitu Thinking Out Loud je však veľmi pôsobivý, na choreografiu v ňom trénoval niekoľko týždňov. V prípade prvého videa ku skladbe ‚Be Right Now‚ sa spevák ocitá vo farebnej miestnosti plnej svetiel. Motivuje každého k tomu, aby sa hýbal a nehanbil sa za svoju nemožnosť tancovať, stačí sa len odviazať.

Jeden z najpopulárnejších spevákov súčasnosti napísal song ďalšej žene! Táto veta je síce pravdivá, no manželka Cherry sa strachovať nemusí. Pieseň ‚Sandman‘ patrí dcére Lyre Antarctice, ktorá sa narodila počas lockdownu. Vo videu sa spevák výškovo mení na jej kamaráta a s ukulele prináša pokojnú skladbu v havajskom štýle.

Cez skladbu ‚Visiting Hours‘ sa dostávame k jednému z mnohých populárnych trendov. Prostredníctvom smutnej piesne o strate blízkeho priateľa sa spevák vracia k veciam, ktoré si praje aby ešte zažil. Pieseň patrí Michaelovi Gudinskimu, austrálskemu hudobnému promotérovi.

Láska sa spomalí v nahrávke ‚Love In Slow Motion‘, jej pekná myšlienka je veľmi dôležitá pre dnešnú uponáhľanú dobu. Všetci sa všade ponáhľajú a ani nestihneme vnímať veci naokolo, zatiaľ čo sa sústredíme na veci, ktoré považujeme za dôležité. Spevák teda hovorí o tom, že sa láska a milovanie spomalí, aby intimita konečne dostala voľnosť. V krátkom videu spevák predstavuje jeho možnosti strávenia skvelého rande.

Ed Sheeran a jeho ďalšie YouTube Shorts

Skladbe ‚Stop The Rain‘ sa vo videu dážď zastaviť nepodarilo, avšak prináša nám zaujímavý elektronický drop. Pozdravujeme pána, ktorý na gitaristu púšťa vodu zo sprchy a tešíme sa na zvyšok nahrávky.

‚2step‘ dostalo ako prvé video, na ktorom sa Sheeran nenachádza a na pomoc si zavolal skupinu tanečníkov. Skvelá choreografia s ešte lepším pozadím a songom, ktorý bude podľa mňa patriť k highlightom projektu. Atmosférou sa približuje k piesni ‚Put It All On Me‘, ktorú spevák uverejnil na svojom albume No. 6 Collaborations Project.

V úsmevnom klipe ku skladbe ‚Collide‘ sa Edovi ani na niekoľko pokusov nedarí dostať ku kamere. Skladba má nádych nostalgie a vyčnieva spomedzi ostatných nielen náladou, ale aj produkciou. Zaujímavý efekt bude síce náročnejší na replikovanie, uvidíme, koľkým TikTokerom sa to podarí.

I am never gonna leave your life“ je jasná správa skladby ‚Leave Your Life‘, ktorá je venovaný jednému z členov jeho rodiny. The Joker And The Queen zas patrí jednému jeho mačaciemu miláčikovi. Podľa úryvku pôjde o akustickú baladu spolu s klavírom a takúto pokojnú atmosféru na albume určite uvítame.

Ryšavý gitarista a jeho YouTube Shorts

Svoju umeleckú stránku nám hudobník a otec predstavuje v klipe ku skladbe ‚Overpass Graffiti‘. Svoje maliarske ‚ja‘ odprezentoval už dávnejšie a zdokonaľoval počas nedávnej nepriaznivej situácie. ‚Bad Habits‘ je titulnú nahrávkou projektu Equals a spevák nám spoločne s pánom tanečníkom v pozadí ukázal, ako na ňu asi tancuje väčšina poslucháčov.

Aké bolo Edove „poprvé? To, čo máš na mysli, sa zrejme nedozvieš, ale spevák predstaví všetky „poprvé“ v songu ‚First Times‘, ktorý je osobný a patrí žene Cherry. Dvojica sa nevie dočkať všetkých ďalších vecí, ktoré zažije po prvýkrát, keďže v danom momente ide o jedinečný pocit.

Dostávame sa k zatiaľ najsledovanejšiemu krátkemu videu, to patrí, už známemu singlu, ‚Shivers‘. Sheeran spoznáva fenomén ľadovej vane alias terapie chladom a ľadom a očividne z toho nie je príliš nadšený. Z videa sa síce nedá odčítať, či ide o skutočný ľad a studenú vodu, avšak chválime, že tento zdravý trend šíri ďalej.

‚Tides‘ je skladbou, ktorá harmóniami pripomína singel ‚Afterglow‘ a robí zo speváka bubeníka. Je známe, že Ed v tomto prípade na biciu súpravu nehral po prvýkrát, existujú videodôkazy, že za sadou sedel už ako teenager.

Čo hovoríš na Eda Sheerana a jeho YouTube Shorts? Si fanúšikom TikToku, alebo ťa tieto trendy vôbec nezaujímajú? Podeľ sa s nami o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, na ktorom vždy nájdeš množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

 

Komentáre

Odporúčame