Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Kanye West plánuje začať podnikať v technologickom odvetí!
Raper Kanye West
Zdroj: Wallpaperaccess.com
News

Raper Kanye West plánuje začať podnikať v technologickom odvetí!

Raper Kanye West a jeho plán

Raper Kanye West je celosvetovo známy svojím kontroverzným prejavom a vystúpeniami. Predsa len, nie sú tomu ani dva roky, čo sa Kanye pokúšal pretlačiť svoju prezidentskú kampaň. Väčšina týchto problémov nastala kvôli dlhoročným psychickým problémom, ktorým raper doposiaľ čelí. To nič ale nemení na tom, že raper dokázal vydať perfektný album, ktorý nesie názov po mene jeho zosnulej matky, Dondy. Album sa dočkal masívneho marketingu, kedy Kanye West dokázal vytvoriť dve perfektné Listening parties, kedy vyrazil dych mnoho divákom. Ako sa teda plánuje raper začleniť do technologického odvetia a aké produkty plánuje priniesť na trh? Poďme sa na to pozrieť!

Raper Kanye West
Zdroj: Newsweek.com

Tablety, mobily a iné!

Podľa informácii amerického denníka TMZ, spoločnosť Kanyeho Westa podala žiadosť o prihlásenie ochrannej známky pre technologické produkty, ako sú mobily, reproduktory, tablety a iné. To, aké produkty dokáže Kanye West vyprodukovať ostáva otázne. Posledný elektronický produkt, ktorý vyšiel pod menom známeho rapera bol Donda Stem Player, ktorý obsahoval celý album. Tento produkt sa stal virálnym na sociálnej sieti Tiktok a zožal úspech u milovníkov hudby, keďže išlo o veľmi zaujímavé spojenie reproduktoru a sampleru v jednom. To aké produkty nám Kanye West ešte prinesie nevieme. O možných novinkách vás budeme informovať.

Tak čo? Tešíte sa na možné produkty od Kanyeho Westa?

Zdroj: TMZ

Komentáre

Odporúčame