Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Chlapcov, ktorí posprejovali budovy s nápisom #Freekarlo obvinila polícia!
#freekarlo
Zdroj: PolíciaSR, Hashtag.sk
NewsČlánky

Chlapcov, ktorí posprejovali budovy s nápisom #Freekarlo obvinila polícia!

#Freekarlo a zrod tohto hashtagu

Už je to nejaký ten týždeň, kedy bol chytený raper Karlo, taktiež známy ako Gumbgu políciou slovenskej republiky. Pri vlakovej prehliadke našla polícia Slovenskej republiky pri raperovi 150 gramov kokaínu a marihuanu. Komunita po zistení týchto informácii nenechala na seba dlho čakať a spojili sa aby šírili #freekarlo. Situáciu zobrali do vlastných rúk aj fanúšikovia samotného rapera, pričom jedným z nich bol aj chlapec z Prešova, ktorý sa s kamarátom rozhodol, že tento nápis bude sprejovať po budovách. Toto vyčíňanie mu dlho nevydržalo a 17 ročný mladík je už dnes obvinený z prečinu poškodzovania cudzej veci. Do akého veľkého problému chlapci spadli?

#freekarlo
Zdroj: Swinedaily.com

Polícia nenechala na seba dlho čakať

S informáciou o obvinení mladých osôb prišla Polícia SR tretieho júna. Ich vyjadrenie znelo následovne

Sedemnásťročný chlapec poškodil fasádu jednej z bytoviek na Partizánskej ulici v Bardejove. Čiernym sprejom, ktorý údajne našiel na zemi, nastriekal nečitateľné nápisy na fasádach dvoch bytových domov. Jeho umeleckému sklonu neunikla ani sklenená vitrína medzi bytovými domami. Vlastníci bytovky vzniknutú škodu vyčíslili na viac ako 490,-Eur. Tento umelecký záchvev mladíka motivoval k ďalšej takejto tvorbe. Spolu s kamarátom, po predchádzajúcej vzájomnej dohode opäť navštívili rovnakú lokalitu a čiernym sprejom postriekali fasády budov rôznymi nápismi a odkazmi. Tu sa vzniknutá škoda vyšplhala na 2 150,- Eur.
To, že sa chlapci dostali do mastného prúseru nemusíme zdôraznovať. Dúfame, že si z tejto situácie zoberú ponaučenie.

 

Zdroj: Polícia SR

Zdroj titulného obrázku: PolíciaSR, Hashtag.sk

Komentáre

Odporúčame