Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit a Separ vydávajú novinku Beast Mode! Ide o daľší hit?
Majk Spirit a Separ
Zdroj: topstar.sk
KLIPSK/CZNewsČlánky

Majk Spirit a Separ vydávajú novinku Beast Mode! Ide o daľší hit?

Majk Spirit a Separ nám prinášajú novinku!

Ako z rozprávky! Predvčerom si tieto novodobé legendy slovenskej rapovej scény zmerali sily v boxerskom zápase na evente Fight Night Challenge a už dnes vydávajú spoločnú pieseň.  Práve takáto súdržnosť je jedna z vecí, ktorú na slovenskej hudbe milujeme. Chlapci ukázali v ringu absolútny beast mode z oboch strán a postavili sa proti sebe ako gladiátori, pričom si na tento event vytvorili krásnu spomienku v podobe songu. Ako znie song Beastmode a kto sa postaral o produkciu? Dokázali Majk Spirit a Separ priniesť další hit? Poďme sa na to pozrieť!

Majk Spirit a Separ
Zdroj: topstar.sk

Referencie na známych zápasníkov!

Song obsahuje veľa referencii na známe boxerské legendy, ako sú Kličko, Muhammad Ali alebo Mike Tyson. Song je veľmi energický a môže vás napumpovať, aby ste aj vy v sebe ožili svoj beastmode! O produkciu tohto songu sa postaral Grimaso, ktorý je verný svojmu soundu a môžeme povedať, že znovu priniesol perfektný beat na ktorom nesklamal ani jeden z dvojice! Separ taktiež doniesol svoju perfekciu do tohto songu a tým pádom sme dostali výbornú pumpu, ktorú si môžete púšťať pred zápasom/tréningom na ktorom chcete dať PR! Tak čo? Ožijete v sebe svoj beast mode ako museli chlapci na zápas?

Zdroj: Youtube.com

Zdroj titulného obrázku: topstar.sk

Komentáre

Odporúčame