Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Šorty vydal najsilnejšiu pieseň kariéry, hovorí o ťažkej mladosti a náročných podmienkach (VIDEO)
šorty
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Šorty vydal najsilnejšiu pieseň kariéry, hovorí o ťažkej mladosti a náročných podmienkach (VIDEO)

Šorty v novinke Je ok byť na dne

Bratislavské budovy považoval za mrakodrapy, býval bez elektriny a nemal peniaze ani na autobus, o tom Šorty hovorí v novinke Je ok byť na dne! Známeho moderátora, imitátora a speváka v tomto svetle nepozná nikto.

Dokonca ho po tom, ako nahral pozvánku na festival, kde imitoval 16 raperov, vzali do rádia. Túto radostnú novinku sa však dozvedel počas pílenia dreva na kúrenie. Namiesto písomiek v lavici písal texty piesní, no dnes je z neho známa osobnosť, ktorá vydáva svoju najodvážnejšiu a najúprimnejšiu skladbu Je ok byť na dne.

Šortymu okrem hviezdnych spoluprác stále drží chrbát kamarát a hudobný producent ADiss, s ktorým vydal aj EP. Na tejto emotívnej skladbe však spolupracoval s H00dinim. Song so sebou nesie príbeh z detstva, ktorý má inšpirovať ostatných a bude súčasťou najbližšieho EP, ktorého vydanie je naplánované na október.

Šorty o novinke, ktorá by mohla pomáhať a inšpirovať

Mala byť jednou z piatich skladieb na EP, ktoré vychádza v októbri. Po tom, čo som bol súčasťou známeho podcastu a rozrozprával sa o mojej minulosti, som dostal veľmi veľa správ od ľudí. Písali mi denne desiatky ľudí, že ich môj príbeh veľmi prekvapil, mnohých šokoval, a pre mnohých je maximálne inšpirujúci.

Otvorilo mi to oči, a to čomu som sa dlhé roky bránil, to čo som sa hanbil povedať otvorene teraz vychádza rovno v pesničke. Ako inak najlepšie opísať príbeh pre širokú verejnosť ako v skladbe? Vznikla preto aby možno niekomu, kto má podobný osud najmä pomohla. Predovšetkým má pomôcť opäť začať veriť svojim snom.

Chcel som skladbou najmä zdôrazniť, že je to song, ktorý nie je len nejakou mojou spoveďou alebo príbehom je to song, ktorý by mohol pomáhať, inšpirovať. Viem že mnohí zažívali/zažívajú podobné detstvo resp. dospievanie aké som zažíval ja, a mnohí, žiaľ, nemali to šťastie sa z toho dna odraziť, no stále veria, a robia všetko pre to aby sa postavili na nohy. Všetci majú moju podporu,” hovorí otvorene Šorty.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame