Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Calin a Viktor Sheen v klipe k hitu Safír skáču do umelej inteligencie (VIDEO)
calin viktor sheen safír
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Calin a Viktor Sheen v klipe k hitu Safír skáču do umelej inteligencie (VIDEO)

Calin, Viktor Sheen a Safír

Českí raperi Calin a Viktor Sheen vydali svoj album s názvom Roadtrip síce už na začiatku februára, no klip k songu Safír vyšiel až teraz. Vizuál k najpopulárnejšej skladbe projektu sa na YouTube objavil vo štvrtok, 15. júna a zrežíroval ho Flashfaker. Obaja hudobníci priaznivcov stále pozývajú na koncert do O2 Areny, ktorý sa uskutoční 12. októbra 2023. Popularitu albumu potvrdzuje fakt, že ani jeden song na Spotify nemá výrazne menej ako 2 milióny prehratí.

Asi by ste ťažko hľadali na českej hudobnej scéne populárnejších interpretov, ako sú Calin a Viktor Sheen. Čo sa čísel týka, rap vládne všetkým štatistikám a oni patria na českej scéne k tým najväčším menám.

Calin má na Spotify už takmer 900-tisíc mesačných poslucháčov a minulý rok dominoval predajným hitparádam v Čechách a na Slovensku. Môžu za to predovšetkým skladba Hannah Montana, Praha/Vídeň a album Popstar. Viktor Sheen má na svojom konte úspešný album Černobílej svět, zásadnú nahrávku českého rapu, ktorá bola neuveriteľných 188 týždňov v českej albumovej Top 10. Šesťdesiat týždňov za sebou má medzi desiatimi najpredávanejšími albumami tri platne.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame