Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Irit a Patrik Rivier točili klip k songu Pod hviezdami až v Berlíne (VIDEO)
irit patrik rivier
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Irit a Patrik Rivier točili klip k songu Pod hviezdami až v Berlíne (VIDEO)

Irit a klip k songu Pod hviezdami

Mladý slovenský raper Irit vydal nový klip k songu Pod hviezdami, ktorý je najpočúvanejšou skladbou albumu Soul nad zlato. Song vyšiel v nedeľu, 4. júna aj spolu s vizuálom, o ktorý sa postaral Marko Sewerovsky. Klip ku štvrtému singlu sa pritom natáčal až v metropole Nemecka.

„Cez víkend sme si odskočili do Berlína a natočili sme klip na track Pod hviezdami, ktorý keď si počul, tak vieš, že kope jak koník. Na feate so mnou môj bro Patrik Rivier. Okrem toho, že tam zajebal slohu jak blázen, tento človek stojí za celým mojim albumom a to, že to znie, jak to znie, je aj jeho zásluha. Od nahrávania až po zvuk. Patriku, si madafakin džínijs a nekonečne ťa cením,“ napísal raper na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame