stevie nejsom ready
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsPOPRnBVideo

Mladý talent Stevie vydal novinku Nejsom Ready na našej platforme WiG! (VIDEO)

Stevie a novinka Nejsom Ready

Mladý a talentovaný slovenský spevák Stevie Čikoš alias Stevie vydal nový song s názvom Nejsom Ready! Pieseň dostala aj svoj videoklip, o ktorý sa postarali Bandurko a Peso1M. Song vyšiel na platforme WiG!. Ide o movement a platformu, ktorá pomáha kreovať a šíriť audio-vizuálne projekty progresívnych hudobníkov so spoločnou víziou.

Ahojte, homies. Mám pre vás vážnu novinku. Práve som vydal svoj najnovší song s názvom Nejsom Ready, ktorý produkoval môj brat H0wdy. Určite sa na neho pozrite a počúvajte, veľmi by som ocenil vašu podporu. Ak vás táto skladba zaujme alebo chcete ma podporiť ešte viac, budem rád za každý support. Pekné počúvanie a veľké ďakujem za vašu podporu! Spolu to dokážeme, napísal Stevie na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame