Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Gleb, Dalyb a Fobia Kid v spoločnej novinke 2000x (VIDEO)
gleb dalyb fobia kid
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Gleb, Dalyb a Fobia Kid v spoločnej novinke 2000x (VIDEO)

Gleb, Dalyb a Fobia Kid s novinkou

Na svete je, ako píše Gleb, „dlho očakávaná pesnička“ s názvom 2000x, v ktorej hosťujú aj ďalšie mená domácej scény, Dalyb a Fobia Kid. Song vyšiel aj spolu s animovaným klipom včera, 14. marca. Gleb si Dalyba a Fobiu Kida zavolal do svojej populárnej série Fristajlyn, no spolupracoval s nimi už aj na separátanych skladbách. S Dalybom na songu bagstage z albumu TEEN(R)AGE a s Fobia Kidom na trackoch Vypadni z mojho gauču, Ríbezľak či Blbé príbehy. 

Raper Gleb nedávno vydal tretí diel svojej, stále novej, série Rapinbox, v ktorej si zavolá známych hostí, s ktorými rapuje do rovnakého beatu. Tento raz nimi boli speváci Marko Damian a Wen a raperi Boy Wonder a Porsche Boy. Súčasťou viac než 23-minútového dielu boli aj reakcie na komentáre fanúšikov, pričom Gleb reagoval na želanie fanúšikov nahrať jednotlivé songy aj na streamovacie služby. V poslednej časti tretieho Rapinboxu raper spovedal Boy Wondera a Marka Damiana.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame