Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Pil C všetkých šokoval, dnes vydal nový album a kolekciu kondómov! (VIDEO)
pil c album
Zdroj: Instagram/reprofoto/pil_c
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Pil C všetkých šokoval, dnes vydal nový album a kolekciu kondómov! (VIDEO)

Pil C vydal nový album dnes, na Valentína

Raper Pil C všetkých šokoval a nový album s názvom S láskou, Lukáš vydal už dnes o polnoci spolu s novým merchom! Na nový projekt svojich fanúšikov na Instagrame pripravoval už dlhší čas a tento koncepčný album, ktorý obsahuje 13 skladieb, sa o polnoci objavil na streamovacích službách. Na novom albume sa objavujú aj zaujímaví hostia v podobe herečky Kristíny Svarinskej, raperov Viktora Sheena, Ektora, Separa či LNLY J.

Vlastným menom Lukáš Kajanovič predstavil svoj nový album singlom Crush Talk Freestyle, ktorý vyšiel ešte včera večer. „Zdieľaj, komentuj, miluj, nenáviď, šír to do sveta, mám Vás fakt rád. Píšete mi, že si neviem predstaviť, jak vám pomáham, ja píšem vám, že to vy si neviete predstaviť, ako pomáhate vy mne. S láskou, Lukáš,“ uviedol raper na Instagrame.

Čo sa týka merchu, Pil C priniesol niečo úplne nové. Keďže album vyšiel na Valentína, jeho cieľom je podnietiť ľudí k väčšej láske. Okrem CD teda priniesol aj vlastnú kolekciu kondómov, plyšových macíkov, mikín či tričiek. Pokiaľ teda chceš dať partnerke alebo partnerovi venovať pekný Valentínsky darček, toto môže byť dobrý nápad. Všetky produkty nájdeš v našom Ruka Hore shope.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram/@pil_c

Komentáre

Odporúčame