Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran je späť, rok 2023 otvorí rapovou náložou (VIDEO)
ed sheeran 2023
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Ed Sheeran je späť, rok 2023 otvorí rapovou náložou (VIDEO)

Ed Sheeran otvorí rok 2023 rapovou náložou

Gitarista, skladateľ a spevák Ed Sheeran je po kratšej odmlke späť a rok 2023 otvorí rapovou náložou a spoveďou. Na svojom Instagrame totiž oznámil, že už zajtra večer zverejní prostredníctvom britskej mediálnej spoločnosti SB.TV svoju novú skladbu. Uctí si ňou zakladateľa spomínanej hip-hopovej a R&B platformy, Jamala Edwardsa. Ten zomrel vo februári 2022 z dôvodu srdcovej arytmie.

Ed Sheeran má za sebou úspešné obdobie, svoj album = alebo aj Equals odprezentoval v rámci celosvetového turné a v roku 2022 k nemu pridal aj song Celestial, ktorý vznikol v spolupráci s Pokémonom. Medzi fanúšikmi sa pošepkáva o novom albume, ktorý by mal vyjsť už v tomto roku. Pravdepodobne pôjde o projekt s názvom Subtract, ktorý by mal doplniť všetky matematické znaky, ktoré spevák použil v názvoch albumov počas posledných 12 rokov.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame