Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skrillex, Fred again.. a Flowdan vydali skvelú tanečnú novinku Rumble!
skrillex fred again.. flowdan rumble
Zdroj: edm.com, YouTube
NewsEDMPOP

Skrillex, Fred again.. a Flowdan vydali skvelú tanečnú novinku Rumble!

Skrillex, Fred again.. a Flowdan ťa rozhýbu

Od mája sme o ňom nepočuli, Skrillex sa však vracia so songom Rumble, na ktorom hosťujú Fred Again.. a Flowdan, vo veľkom štýle! Song vyšiel 4. januára, ale fanúšikovia ho už mohli započuť naprieč internetom vo forme krátkych útržkov. Britský producent Fred Again.. ho dokonca divákom predstavil počas svojho vystúpenia v populárnej Boiler Room. Hlas patrí Marcovi Veirovi alias Flowdanovi, producentovi a MC-mu z Londýna.

Skrillex je v posledných rokoch stále hudobne tajuplný, od dvojtrackového EP Show Tracks z roku 2019 sa stále podieľa na nových singloch. Ďalší projekt však akosi nie a nie prísť. My budeme veriť, že sa to po spoluprácach s Justinom Bieberom, Four Tetom, Swaem Leem, alebo J Balvinom v roku 2023 konečne zmení.

Deň pred vydaním songu Rumble nám predstavil ďalšiu novinku Way Back, na ktorej sa podieľali aj PinkPantheress a Trippie Redd. Tú tiež nájdeš na streamovacích službách.

Albumy a produkty od Freda again.. si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: edm.com, YouTube

Komentáre

Odporúčame