Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dominika Mirgová je 'Vďačná' bohu za svoju rodinu a za každý pád (VIDEO)
dominika mirgová vďačná
Zdroj: youtube.com
SK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Dominika Mirgová je ‚Vďačná‘ bohu za svoju rodinu a za každý pád (VIDEO)

Dominika Mirgová vydala song ‚Vďačná‘ aj na YouTube

Speváčka Dominika Mirgová po víťaznom boxerskom zápase teší fanúšikov a vydáva singel Vďačná na svojom YouTube kanáli! Song, ktorý už vyšiel 2. decembra 2022 spolu s albumom 4, predstavuje bonusovú skladbu tohto projektu. Dominika v ňom ďakuje všetkým, ktorí sú pri nej a všetkému, čo ju posilňuje a dodáva jej energiu a motiváciu ísť do ďalších dní naplno.

Vďačná za mračná, za búrky, za dážď, ďakujem za každý pád, vtedy si uvedomíš, koho máš, kto ťa má naozaj rád.

Projekt 4 obsahuje 20 skladieb, ktoré predstavujú piesne z posledných štyroch EPčiek, vrátane bonusovej novinky Vďačná. Autorka songov Vzduch a Hore má za sebou úspešnú boxerskú premiéru a zrejme zároveň aj derniéru proti Aless, kolegyni z hudobnej brandže. Album IIII (4) si môžeš zakúpiť exkluzívne v našom Ruka Hore shope.

Albumy a produkty od Dominiky Mirgovej si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame