Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Frayer Flexking láka ľudí na kúpu nového albumu, vložil do nich 150 eur! (VIDEO)
frayer flexking 150 eur
Zdroj: instagram.com
NewsEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Frayer Flexking láka ľudí na kúpu nového albumu, vložil do nich 150 eur! (VIDEO)

Frayer Flexking vložil do albumov 150 eur!

Autor songov Trash talk, Hasl, alebo Šecky love na handry čoskoro vydá album Hoodba, Frayer Flexking do nich dokonca samostatne vložil 150 eur! Stalo sa tak na našej podpisovačke, počas ktorej sa rozhodol otvoriť peňaženku a priniesť nové lákadlo na kúpu jeho nového projektu. Ten vyjde už zajtra na všetkých streamovacích službách a obsahuje nevídané množstvo skladieb, bude ich až 26! Video si môžeš pozrieť v článku nižšie.

Flexking dal pri vkladaní peňazí pozor, aby nevytŕčali, pretože neverí poštárom. Podľa jeho slov by odtiaľ bankovky mohli ľahko zmiznúť.

What’s poppin, easy podpisovačka môjho druhého sólového albumu Hoodba a moja frajca mala dobrú poznámku, ja som na to skoro zabudol. Do troch cédečiek dáme nejaký cash. Päťdesiat dáme do jedného, päťdesiat do druhého a tisíc českých do tretieho. Zavrieme to tak, aby to poštár neukradol, je to podpísané, spečatené. Hoodba coming soon.

Nalákal ťa Frayer Flexking na kúpu nového albumu?

Albumy a produkty od Frayera Flexkinga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame