Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Legendárny The Notorious B.I.G. dostal vlastnú sochu v nadľudskej veľkosti (VIDEO)
the notorious b.i.g. sochu new york brooklyn
Zdroj: youtube.com/News12
NewsHIP-HOPVideo

Legendárny The Notorious B.I.G. dostal vlastnú sochu v nadľudskej veľkosti (VIDEO)

The Notorious B.I.G. má vlastnú sochu

Christopher George Latore Wallace alias Biggie Smalls alias The Notorious B.I.G. sa dočkal obrovskej pocty, v New Yorku mu postavili vlastnú sochu. Hip-hopová legenda sa do Brooklynu vracia v nadľudskej podobe. Súčasťou 2,5-metra vysokej pamiatky, ktorá je vyrobená z bronzu, nehrdzavej ocele a živice, sú aj reproduktory, ktoré hrajú najväčšie Biggieho hity.

Umelec a rodák z Karibiku, Sherwin Banfield, tvrdí, že raper hral v jeho mládežníckych rokoch obrovskú rolu. Momentálne tvorí v New Yorku a sochou si chcel uctiť jedného z pionierov hip-hopu.

Socha tu nebude naveky

Jedným z jeho najznámejších textov je ‚Zostaň ďaleko od plachosti, pracuj len, keď je v tom tvoje srdce a ži frázou ‚obloha je limit‘. Ponúka Vám svoj mikrofón, ktorý predstavuje jeho trón, čo mu pomohlo stať sa kráľom New Yorku. Chcel som ukázať, že áno, môžete byť drsní, ale môžete tiež ukázať, alebo šíriť lásku, ako by on sám povedal,“ uviedol Banfield.

Socha je umiestnená v Clumber Corner Park, neďaleko štvrte Dumbo a hrá hudbu v utorky, štvrtky a soboty od 11:00 do 16:00. Projekt financovali The Downtown Brooklyn a Dumbo Art Fund.

Veľa ľudí hovorí, že je socha prvou zastávkou v Brooklyne a aj ich prvým zážitkom, takže mať tu takúto pamiatku, ktorou všetkých privítame, je neskutočné,“ povedala prezidentka Dumbo Improvement District, Alexandria Sica. Socha bude v parku na rohu ulíc Washington St a Prospect St do októbra roku 2023.

Albumy a produkty od The Notorious B.I.G.-ho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: bronx.news12.com

Zdroj titulného obrázku: youtube.com/News12

Komentáre

Odporúčame