760-tisíc dolárov
Zdroj: dailytelegraph.com.au
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Mladému raperovi na účte omylom pristálo 760-tisíc dolárov, minul ich do pár dní (VIDEO)

Nečakaných 760-tisíc dolárov rapera zaskočilo

Predstav si, že sa zobudíš, skontroluješ si svoj bankový účet a namiesto nuly zrazu uvidíš neuveriteľných 760-tisíc dolárov. Prefackáš sa, poštípneš, ale zistíš, že je to naozaj pravda. Niečo podobné sa stalo mladému raperovi Abdelovi Ghadiovi po tom, čo mu na účte omylom pristáli peniaze, ktoré mali smerovať niekam inam. Súd v austrálskom Sydney si nezávisle od toho vypočul problémy mladého páru, ktorý vykonával platbu za dom, ale pri zadávaní konta príjemcu zadal jedno číslo zle. Zamestnanci súdu si spojili dve a dve a po krátkom pátraní prišli na to, že peniaze prišli práve na účet Ghadiu.

Raper, ktorý dovtedy zarábal 4800 dolárov za mesiac, vďaka práci v obchode so značkovým oblečením, bol spovedaný políciou ešte v októbri 2021. Povedal im, že sa len zobudil, uvidel peniaze a minul ich. Netušil, ako sa tam zjavili, povedal to banke ale šiel ich minúť. Vydal sa na celkom slušný nákup, približne 600-tisíc dolárov minul na zlaté tehličky a zvyšok tiež na drahé kovy. Ghadia chcel podľa vlastných slov dať toto zlato niekomu, koho miluje. V septembri tohto roka ho však odsúdili a v decembri sa na súd vráti znovu. Tentokrát si tam však pôjde po rozsudok, ktorý ho zrejme nepoteší.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, unilad.com

Zdroj titulného obrázku: dailytelegraph.com.au

Komentáre

Odporúčame