adele i drink wine
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsJAZZPOPVideo

Na zdravie, Adele! Speváčka vydala klip k songu I Drink Wine (VIDEO)

Adele vydala klip k songu I Drink Wine

Svetoznáma britská speváčka Adele vydáva aj tretí videoklip k najnovšiemu albumu 30, tento raz ho dostáva nahrávka I Drink Wine! Vizuál z réžie Joea Talbota vyšiel včera a autorka hitov Someone Like You či Chasing Pavements si v ňom vlastne len pláva a drží pohár vína. Srdcervúci song o jednom z období jej života je súčasťou jej najnovšieho albumu 30, ktorý sa točí okolo jej rozchodu s dlhoročným partnerom Simonom Koneckim.

Adele už síce pre svoj tretí štúdiový album vydala tri klipy, okrem iného aj k singlom Easy On Me či Oh My God. Na vydanie toho najnovšieho však čakala najdlhšie.

Videoklip ku skladbe I Drink Wine bol prvý, ktorý som pre tento album natočila. Ďakujem ti, Joe Talbot, za vytvorenie jeho sveta a za spojenie tých najneuveriteľnejších vecí. Si veľmi talentovaný a je mi cťou, že som s Vami všetkými mohla pracovať!

Albumy a produkty od Adele si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame