Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Moja Reč vydala nový videoklip ku skladbe Jak Mi Je (VIDEO)
moja reč jak mi je
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Moja Reč vydala nový videoklip ku skladbe Jak Mi Je (VIDEO)

Moja Reč vydala klip k songu Jak Mi Je

Vonku je ďalší videoklip k songu z pripravovaného albumu Dobrí chlapci 4, Moja Reč vydáva nový vizuál ku skladbe Jak Mi Je! Príjemný klip z priestorov klubu vyšiel 12. októbra 2022 a réžiu si na starosť zobral Rastislav Kupšo. Ten sa postaral aj o prvý vizuál k albumu v podobe nahrávky Nad Ránom, keďže skladba Vtáčia Perspektíva, na ktorej hosťuje Dano Kapitán, vyšla len v audio podobe. O produkcii sa ani nemusíme baviť, každému je snáď jasné, že song produkoval Jozef Engerer.

Album Dobrí chlapci 4 vyjde pod Ruka Hore oficiálne 12. októbra 2022. Obsahuje 12 trackov, v ktorých spolupracujú s menami ako Čis TIdeaDano KapitánTinaKomanderGrimasoDaikyHypnotikZverina či Barbora Piešová. Producentský dohľad mal nad celým albumom, ako je už dobrým zvykom, Jozef Engerer. Pod mixom a masterom je podpísaný zvukový inžinier a Absolútna Ruka Hore Awards 2021, Marek Šurin.

28. septembra 2022 sa spustili predobjednávky dosky na e-shope Ruka Hore, kde je možné objednať si nové CD samostatne alebo aj s merchom. Chalani oficiálne pozývajú fanúšikov na 4 krsty nového albumu: 14. októbra v pražskom Storm Clube21.októbra na domácej pôde v prievidzskom klube 33318. novembra v bratislavskom Hopkirku a 19. novembra v brnenskej Fléde.

Albumy a produkty od Mojej Reči si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame