Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kendrick Lamar, Jack Harlow a 50 Cent vystúpia v Prahe, v predaji sú posledné lístky!
kendrick lamar jack harlow 50 cent praha prahe
Zdroj: techradar.com, worldredeye.com, pinterest.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Kendrick Lamar, Jack Harlow a 50 Cent vystúpia v Prahe, v predaji sú posledné lístky!

Kendrick, Harlow a 50 Cent v Prahe!

V októbri a novembri sa československí fanúšikovia amerického hip-hopu potešia, v Prahe vystúpia Kendrick Lamar, Jack Harlow a 50 Cent! Dátumy koncertov sú už vonku niekoľko týždňov, v prípade Kendricka aj mesiacov, avšak vystúpenia ešte nie sú úplne vypredané. Poďme na to však pekne po poriadku.

35-ročný rodák z Comptonu, Kendrick Lamar, predstaví svoju show v pražskej O2 Arene už zajtra, 10. októbra! Do hlavného mesta Českej republiky cestuje spolu s Baby Keemom a Tannou Leone, pričom zahrá prevažne skladby z nového albumu Mr. Morale & The Big Steppers. Lístky sú stále k dispozícii a tie najlacnejšie ťa momentálne vyjdú 990 Kč, teda v prepočte približne 40€.

50 Cent v Prahe hneď dvakrát

Na legendárneho 50 Centa už nemusíme čakať dlho a vychutnáme si ho hneď dvakrát. Z dôvodu obrovského záujmu pridal aj druhý termín koncertu a vystúpi 17. a aj 18. októbra v O2 Arene. Čo si budeme klamať, všetci chceme počuť megahity Candy Shop, In Da Club či P.I.M.P., ale predovšetkým pôjde o veľkú hip-hopovú párty. Lístky na oba dni sú stále k dispozícii a tie najlacnejšie ťa momentálne vyjdú 1990 Kč, teda v prepočte približne 81/82€.

Miláčik amerických dievčat a kučeravý sympaťák Jack Harlow zavíta do Malej sportovní haly o mesiac, v sobotu 19. novembra. Diváci sa okrem klasík ako What’s Poppin či I Wanna See Some Ass dočkajú aj songov z nového albumu Come Home The Kids Miss You. Lístky sú stále k dispozícii a tie najlacnejšie ťa momentálne vyjdú 890 Kč, teda v prepočte približne 36/37€.

Albumy a produkty od Kendricka Lamara si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Jacka Harlowa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od 50 Centa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, ticketportal.cz, goout.cz

Zdroj titulného obrázku: techradar.com, worldredeye.com, pinterest.com

Komentáre

Odporúčame