Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Taipan Haze vydal debutové EP HIGH, ktorým chce "okoreniť Slovensko" (VIDEO)
taipan haze
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Taipan Haze vydal debutové EP HIGH, ktorým chce „okoreniť Slovensko“ (VIDEO)

Kto je Taipan Haze?

Slovenský raper Taipan Haze prichádza na scénu aj s novinkami, včera vydal prvý videoklip a dnes aj celé svoje debutové EP HIGH. Projekt, ktorý je už aj na streamovacích službách, obsahuje osem skladieb a mladá a neznáma tvár sa v ňom pokúša o dávku novej a originálnej hudby. Taipan si na EP prizval aj hostí, raperov Saimonsu a Rauniiho. Spolupráca s týmito interpretmi vznikla úplne spontánne, no vďaka ich podobnému štýlu tvorby dáva zmysel.

Zákulisie debutového EP HIGH

„EP High vzniklo pred rokom a pol. Bolo to rýchle a prirodzené, keďže som nepísal texty, ale tvoril podľa pocitu a opisoval som momenty, ktoré som v tú dobu žil. Dlhé noci aj rána som bol zavretý v štúdiu so slúchadlami na ušiach a hľadal som svoj vlastný sound, čo sa mi aj podarilo. Je zvykom, že každý raper by mal hovoriť pravdu. Tá moja je, že som konzumoval veľa marihuany a aj iné látky, v skratke povedané trap life. Pravda je aj taká, že mi to pomohlo k tomu, čo som chcel docieliť, a to je spraviť na Slovensku hudbu, ktorú nikto nespravil. Na základe toho, čo som v tú dobu žil, sa aj volá moje prvé EP – HIGH!

Po nejakom čase sa môj život zmenil, našiel som si ženu, ktorá má dala do pucu. Začalo sa mi finančne dariť a moju hudbu to dalo na úplne inú trať. Už to nebol len Flex, ale aj odkaz, ktorý mal hĺbku. Nechcel som vydávať EP High, pretože som nahral niekoľko ďalších trackov, ktoré sú na inej úrovni, ale povedal som si, že ľudia musia poznať Taipana z čias, kedy sa vyvíjal a to z toho dôvodu, aby porozumeli ďalším projektom,“ opísal interpret svoje nové EP.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Saimonsa

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame