Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Stormzy je späť s bombastickým klipom k songu Mel Made Me Do It (VIDEO)
stormzy mel made me do it
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsVideo

Stormzy je späť s bombastickým klipom k songu Mel Made Me Do It (VIDEO)

Stormzy vydal song Mel Made Me Do It

Stormzy je po takmer troch rokoch späť a vo vzduchu už cítime nový album, čo len umocňuje vydanie novinky Mel Made Me Do It! Song vyšiel 22. septembra 2022 aj spolu s videoklipom, ktorý režíroval Kalvadour Peterson alias KLVDR. Jeden meter a 96 centimetrov vysoký britský raper si fantastickým videoklipom, ktorý má dĺžku takmer jedenástich minút, upevňuje miesto na britskom hip-hopovom tróne.

Nový vizuál má aj hviezdne obsadenie, okrem najrýchlejšieho muža na Zemi, Usaina Bolta, novinára Luisa Therouxa či moderátora Jonathana Rossa v ňom vidíme aj futbalového trénera Josého Mourinha. Posledný menovaný 59-ročný Portugalec v minulosti trénoval aj Stormzyho obľúbený futbalový tím Manchester United.

Z hľadiska hudby ide o vcelku minimalistický inštrumentál, ale Stormzyho nálož nemožno poprieť. Song je mimoriadne dlhý, predsa len, kedy sme naposledy počuli song, ktorý má 7 minút a 20 sekúnd? Vlastným menom Michael Ebenazer v ňom každú chvíľu mení flowy, strieda témy a len nás utvrdzuje v tom, že mu miesto headlinera na festivale Glastonbury 2019 právom patrilo.

Po albumoch Gang Signs & Prayer a Heavy Is The Head by sme sa ešte v tomto roku mali dočkať aj tretieho štúdiového projektu. Na prvej zastávke tohtoročného turné po Británii premietal na obrazovke zábery zo štúdia, v ktorom na niečom pracoval. Na konci videa žiaril jasný nápis: „Album 3. Coming 2022.

Albumy a produkty od Stormzyho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, davidreviews.tv, nme.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame