Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Český film Banger., v ktorom hrajú raperi a speváci, mieri do našich kín! (VIDEO)
banger. adam mišík sergei barracuda marcel bendig
Zdroj: kultura.pravda.sk
SK/CZNewsVideo

Český film Banger., v ktorom hrajú raperi a speváci, mieri do našich kín! (VIDEO)

Film Banger. je už za dverami

Očakávaný český film Banger., v ktorom sú v hereckom obsadení známi raperi a speváci, sa už čoskoro dostane aj do slovenských kín! Film zobrazuje rapový príbeh jednej divokej noci kompletne natočený na iPhone a ide o film o dospievaní počas jednej adrenalínovej noci plnej kokaínu a rapu. Rozpráva príbeh frustrovaného chlapca, ktorý sa túži konečne stať niekým a nepokorne si na to vyberie ten najrýchlejší možný spôsob.

Réžiu celého projektu si do vlastných rúk zobral Adam Sedlák. Hlavnú postavu stvárnil populárny český spevák Adam Mišík, ktorý pre film výrazne zmenil svoju podobu aj hudobný štýl. V ďalších úlohách sa predstavia Marcel Bendig, Anna Fialová či raper Sergei Barracuda, ktorý hrá sám seba. Kasting trval šesť mesiacov a obsadenie je zmesou profesionálnych hercov a nehercov. Originálny film Banger. príde do slovenských kín 6. októbra 2022.

Hlavná postava, Alex v podaní Adama Mišíka, predáva ten najlepší kokaín v Prahe, s dealovaním však ale chce raz a navždy skončiť. Jeho snom je preraziť v rape a nahrať svoj vlastný banger. Aby toho nebolo málo, rozchádza sa s ním priateľka a chce jej dokázať, že na to má. Táto noc je pre zmenu ako stvorená. Kamarát Láďa totiž na feat zohnal rapera Barracudu, čo znamená vstupenku medzi top hráčov. Táto vstupenka však nebude lacná a Alex s Láďom musia počas pár hodín zohnať hromadu peňazí. Vyrážajú preto na šialenú a adrenalínovú jazdu nočným mestom, aby predali všetky drogy, čo ešte doma našli.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, csfd.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame