Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Radikal Chef, Luca Brassi10x a Dokkeytino ako Peaky Blinders? (VIDEO)
radikal chef luca brassi10x dokkeytino mimo kontroly forza europa
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Radikal Chef, Luca Brassi10x a Dokkeytino ako Peaky Blinders? (VIDEO)

Radikal Chef ako Thomas Shelby?

Čo by si povedal/a na to, keby sa v novom videoklipe spoja Peaky Blinders, Radikal Chef, Luca Brassi10x a Dokkeytino? Presne takúto kombináciu totiž dostal nový videoklip ku skladbe Mimo Kontroly! Song je síce súčasťou Radikalovho albumu Forza Europa, ktorý je vonku už od 1. júla, ale vizuál sme dostali až teraz. Ide o zaručenú kvalitu z produkcie tímu Most Wanted na čele s režisérom klipu Petrom Žižkom.

Z chalanov sa teda stali Thomas, Arthur a John Shelbyovci z obľúbenej ságy Peaky Blinders. Vo videoklipe sa spolu s nimi objavujú aj kone, autá, cigary či whisky, teda veci typické pre spomínaný seriál z prostredia anglického Birminghamu. Tím Most Wanted sa so slovenskými interpretmi naposledy spojil v auguste, konkrétne šlo o spojenie AstralKida22 a Shimmiho v songu Kiss Kiss.

Albumy a produkty od Radikal Chefa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Lucu Brassi10x si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Dokkeytina si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame