Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hudobník a spevák Nick Jonas dnes oslavuje 30. narodeniny (VIDEO)
nick jonas 30 narodeniny
Zdroj: creeto.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Hudobník a spevák Nick Jonas dnes oslavuje 30. narodeniny (VIDEO)

Nick Jonas oslavuje 30. narodeniny

Miláčik mladých Američaniek, hviezda z Disney Channelu a člen skupiny Jonas Brothers, Nick Jonas, dnes oslavuje 30. narodeniny! Vlastným menom Nicholas Jerry Jonas sa narodil 16. septembra 1992 v americkom Dallase, štáte Texas a mal nevídané detstvo. Na Broadwayi si po prvý raz zahral, keď mal iba sedem rokov a v desiatich vydal debutový singel. Neskôr sa spojil so staršími bratmi Joeom a Kevinom, s ktorými vytvorili populárne zoskupenie Jonas Brothers. Okrem hudobnej tvorby sa zviditeľnili aj vďaka dvom vlastným seriálom na Disney Channeli a hereckým rolám vo filmoch Camp Rock.

Nick sa sólovej tvorbe začal naplno venovať až v roku 2013, kedy sa bratská skupina rozhodla prerušiť svoje pôsobenie. Na konto si pripísal megahity ako Chains, Jealous, Close, Chainsaw či Find You. Vyskúšal si naplno aj herectvo v rámci filmu Jumanji, oženil sa s herečkou Priyankou Choprovou a v roku 2019 sa s Joeom a Kevinom opäť spojili. Songy ako Sucker či Only Human sú jasným dôkazom toho, že urobili dobre.

Albumy a produkty od Nicka Jonasa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: creeto.com

Komentáre

Odporúčame