Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Palermo dostal za dílovanie 10 rokov, v rozhovore prezradil detaily (VIDEO)
palermo väzenie 10 rokov
Zdroj: seredonline.sk, youtube.com
SK/CZNewsHIP-HOP

Palermo dostal za dílovanie 10 rokov, v rozhovore prezradil detaily (VIDEO)

Raper Palermo si odsedí 10 rokov

Raper Pavol Mlynárik alias Palermo už pozná svoj oficiálny rozsudok, za činnosť pre zločineckú drogovú skupinu z okolia Serede si za mrežami odsedí 10 rokov. Za mreže však nepôjde sám, Špecializovaný trestný súd v Pezinku vo štvrtok odsúdil na nepodmienečné tresty aj ďalších piatich spoluobžalovaných. Všetci priznali vinu.

„Súd zvážil všetky poľahčujúce okolnosti vo vzťahu k môjmu klientovi. Trest považujeme za zákonný a správny. Ponechali sme si lehotu na podanie odvolania,“ uviedla obhajkyňa Mlynárika Ivana Kochanská.

„Súd ocenil mimoriadnym znížením trestov pod spodné hranice trestných sadzieb skutočnosť, že sa obžalovaní k zažalovaným trestným činom doznali,“ vyhlásila predsedníčka senátu ŠTS Pamela Záleská. Obžalovaní podľa jej slov svojimi priznaniami pomohli rýchlejšiemu a jednoduchšiemu objasneniu prípadu. Súd sa po uznaní viny mohol zamerať len na výšku uložených trestov a ochranných opatrení. Väčšine z obžalovaných pôvodne hrozili vyše 20-ročné tresty.

Raper nedávno poskytol rozhovor Vladovi Mikulíkovi, ktorý prináša na svojom YouTube kanáli s názvom Aby Si Vedel príbehy z podsvetia. Palermo si svoju vinu priznal a prezradil všetko o svojej drogovej minulosti a jeho životnom príbehu.

Rozhovor s Palermom, v ktorom prezradil všetko o jeho drogovej minulosti, si môžeš vypočuť kliknutím na tento link!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, pravda.sk

Zdroj titulného obrázku: seredonline.sk, youtube.com

Komentáre

Odporúčame