ektor to neni hra detektor iii 3
Zdroj: youtube.com, facebook.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Ektor vydal novinku To Neni Hra a oznámil album Detektor III (VIDEO)

Ektor vydal novinku To Neni Hra

Áno, je to oficiálne tu, po 6 a pol ročnej prestávke nám Ektor prinesie pokračovanie albumov Detektor, na ktoré nás pripravuje singlom To Neni Hra. Song vyšiel 8. septembra 2022 na jeho oficiálnom YouTube kanáli a predstavuje ďalšiu ochutnávku nového štúdiového projektu Detektor III. Jeho posledný projekt, deluxe verzia albumu Original, vyšiel 26. marca 2021. Český raper si pre fanúšikov pripravil aj nový merch v podobe mikín a tričiek, ktoré už teraz nájdeš na detektorgear.cz.

Ektor zároveň predstavil aj dátum a miesto krstu nového albumu. Do kalendára si zapíš 10. marec 2023 a pražské Forum Karlín, kde v roku 2019 krstil aj svoj album Marko. Je tu nová éra, na ktorú sú fanúšikovia v komentároch pod videoklipom zjavne pripravení. Väčšina z nich tvrdí, že pôjde o najlepší album na scéne a všetci naň už netrpezlivo čakajú. My sme rovnako zvedaví a už čoskoro ti prinesieme ďalšie novinky!

Albumy a produkty od Ektora si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube, Facebook

Komentáre

Odporúčame