Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Tyor vydal debutovú skladbu Tu A Teraz, klip točil v New Yorku! (VIDEO)
tyor tu a teraz
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsVideo

Tyor vydal debutovú skladbu Tu A Teraz, klip točil v New Yorku! (VIDEO)

Tyor a jeho energická novinka Tu A Teraz

Je tu debutová skladba člena skupiny Terapia, Tyor vydal energický song s názvom Tu A Teraz! Pieseň vyšla 4. septembra 2022 aj spolu s oficiálnym videoklipom na YouTube kanáli Kali Records, ktorého je raper dlhoročnou súčasťou. Ako člen skupiny Terapia je úspešný, nedávno spolu s Jurgim dokonca spolupracovali v songu Vrátim sa aj so spevákom Yaelom. V debutovej sólovej novinke nám pripomína, že je potrebné žiť v prítomnosti a užívať si každý deň naplno. Skladbu sprevádza kvalitný vizuál z mesta, ktoré nikdy nespí, prezývaného aj mesto snov.

“New York je pre mňa ikona. V rámci životného štýlu, ale najmä hudobne. Tam začal hip-hop, žáner, ktorý robím, a dodnes táto kultúra ovplyvňuje nielen mňa, ale aj celý svet. Bol môj sen sa tam dostať do štúdia a nahrať track. Som jeden z mála interpretov u nás, ktorým sa to podarilo a som za to vďačný. Určite sa tam chcem vrátiť,” hovorí nadšene Tyor.

tyor tu a teraz
Zdroj: TS

Jedným singlom to nekončí

Zaujímavosťou je, že videoklip si natáčal sám Tyor a to len na mobilný telefón. O finálnu zvukovú podobu skladby sa postaral jeho partner z kapely Terapia, Jurgi.

“Videoklip je prierez mojim pobytom v New Yorku a znázorňuje môj splnený sen. S natáčaním mi pomáhala moja partnerka, ktorá zároveň aj tvorí hudbu a plánujeme do budúcna spoločné veci, načo sa už nesmierne tešíme. Teraz sa však chcem zamerať skôr na single, aby ľudia, ktorí majú radi moju tvorbu alebo ma ešte len spoznávajú nečakali na ňu dlho. Robím hudbu pre ľudí, chcem ich baviť a dávať im kvalitu. S mojou skupinou Terapia vydávame pravidelne každý mesiac, a ja sa k tomu pripojím so sólo trackmi,” uzatvára Tyor.

Albumy a produkty od Terapie si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroj: TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame