beyoncé 10 zaujímavostí
Zdroj: pagegoo.com
SvetNewsVideo

5 zaujímavostí o speváčke Beyoncé, ktoré si doteraz netušil/a!

5 zaujímavostí o speváčke Beyoncé

Beyoncé dnes oslavuje 41. narodeniny a pri tejto príležitosti sme si pre teba pripravili 5 zaujímavostí o tejto americkej speváčke. Spevácka legenda, popová diva a inšpirácia v jednom má na konte nespočetné množstvo hitov a práve si užíva úspech svojho najnovšieho albumu Renaissance. Poďme sa teda spoločne pozrieť na niekoľko zaujímavých faktov, spojených s jej životom a kariérou, o ktorých si doteraz možno nevedel/a!

1. Otec Beyoncé, Mathew Knowles, prišiel o polovicu výplaty, keď sa rozhodol byť manažérom svojej dcéry. 70-ročný biznismen a univerzitný lektor bol manažérom Destiny’s Child a neskôr aj samotnej Beyoncé. Tento jeho krok bol v tom období nepriaznivý, pretože rodina Knowlesových prišla o polovicu jeho príjmu a rodičia speváčky boli nútení presťahovať sa do separátnych bytov.

2. Beyoncé mala okrem Jay-Zho len jedného partnera, čo prezradila denníku The Telegraph v roku 2008: „Keď som mala 12, alebo 13, mala som svojho prvého priateľa, ktorý so mnou bol až do mojich 17 rokov. V tom veku to bol veľmi dlhý čas, bola som veľmi oddaná a o niečo dospelejšia. To bola moja jediná skúsenosť s mužmi, odvtedy som mala už len jedného – Jaya.“ 

3. Jej legendárny song Halo napísal frontman OneRepublic. 43-ročný fenomenálny spevák a skladateľ Ryan Tedder má na svedomí množstvo hitov. Burn od Ellie Goulding, Neon Lights od Demi Lovato, Happier od Eda Sheerana, Sucker od Jonas Brothers, alebo I Want You To Know od Zedda a Seleny Gomez. Jedným z nich je aj song Halo, ktorý sa dostal na album I Am…Sasha Fierce. Na YouTube možno nájsť demo tejto skladby a aj jeho živú verziu z koncertu Global Citizen z roku 2019.

5 zaujímavostí o speváčke Beyoncé

4. Jej obľúbené číslo je ‚4‘. Táto cifra sa spája s viacerými dátumami v jej živote. Jej mama sa narodila 4. januára, Beyoncé sa vydala 4. apríla. Narodeniny má 4. septembra a Jay-Z ich zas má 4. decembra. A aby toho nebolo málo, album z roku 2011, ktorý obsahuje hity ako Love On Top či Run The World, dostal názov 4.

5. Jej nový album Renaissance je prvou časťou trojdielneho projektu. Pokiaľ patríš medzi fanúšikov tohto tanečného albumu, potešíme ťa, pretože Beyoncé má toho pre nás oveľa viac. Speváčka bola počas pandemického obdobia mimoriadne aktívna a nahrala hneď tri projekty. Veríme, že sa k nám dostanú už čoskoro!

Albumy a produkty od Beyoncé si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, nme.com, capitalxtra.com

Zdroj titulného obrázku: pagegoo.com

Komentáre

Odporúčame