Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ktorá pieseň si podľa teba zaslúži prívlastok Song leta 2022? Tu sú naše tipy (VIDEO)
song leta 2022
Zdroj: bandwagon.asia, youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Ktorá pieseň si podľa teba zaslúži prívlastok Song leta 2022? Tu sú naše tipy (VIDEO)

Song leta 2022? Tu sú naše tipy

Letné prázdniny sú už, žiaľ, oficiálne minulosťou, my však potrebujeme nájsť skladbu, ktorá dostane prívlastok Song leta 2022! Počas posledných mesiacov tu bolo nespočetne veľa piesní, ktoré hrali v rádiách, či tvojich playlistoch. Podeľ sa s nami o tvoj song leta v komentároch na našich sociálnych sieťach a my ti v dnešnom článku prinesieme tipy na nášho víťaza. Poďme sa teda pozrieť na niekoľko piesní, ktoré podľa nás určite patria do TOP 5.

Začíname spojením Eda Sheerana a Camily Cabello v songu Bam Bam, ktorý bolo počuť na každom rohu. Spojenie angličtiny a španielčiny je v našich končinách veľmi obľúbené a tento song patril k najpočúvanejším na našom Spotify. Ďalej sem určite patrí aj nahrávka Running Up That Hill od speváčky Kate Bush, ktorá dostala vďaka seriálu Stranger Things druhý dych.

Hviezdy prvého ročníka festivalu Lovestream, Calum Scott a Lost Frequencies nám v Bratislave naživo predviedli svoj hit Where Are You Now, ktorý bol mimoriadne hraný aj toto leto. Naplno podľa nás zažiarila americká speváčka Lizzo so svojím tanečným hitom About Damn Time, avšak Harry Styles a song As It Was majú toto leto vo vrecku. Tento jednoduchý, avšak chytľavý track si obľúbili azda všetci a album Harry’s House taktiež. Čo je tvojím Songom leta 2022? Podeľ sa s nami o tvoje tipy v komentároch!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: bandwagon.asia, youtube.com

Komentáre

Odporúčame