Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Grape 2022 je tu už o dva dni! Kto sa chystá do Trenčína?
grape 2022
Zdroj: yourope.org
KLIPSK/CZNewsVideo

Festival Grape 2022 je tu už o dva dni! Kto sa chystá do Trenčína?

Festival Grape 2022 je už za dverami

Dámy a páni, chlapci a dievčatá, po dlhých troch rokoch sa všetci milovníci hudby opäť stretnú v rámci festivalu Grape 2022. Po prvý a zároveň aj posledný raz sa tak stane na letisku v Trenčíne, keďže na mieste doterajšieho útočiska festivalu v Piešťanoch sa už naplno rozmohla letecká doprava. 11. ročník Grejpu sa bude konať od 12. – 14. augusta 2022 a prinesie vystúpenia populárnych zahraničných umelcov a špičkových domácich mien.

Veríme, že svoj lístok už máš a ak nie, veľa času ti už neostáva. Pred pár dňami organizátori na sociálnych sieťach informovali verejnosť ohľadom doterajšieho predaja a k dispozícii je už len necelých 2000 vstupeniek. Pokiaľ teda chceš zažiť vystúpenia umelcov ako Milky Chance, Years & Years, Woodkid, Gleb, Para, The Vaccines, SYML, Mura Masa a mnohých iných, dlho neváhaj.

Okrem hudobného programu si organizátori pre návštevníkov pripravili aj nekonečné množstvo sprievodných aktivít, na ktoré len tak ľahko nenarazíš. My sme si pre Vás na poslednú chvíľu pripravili súťaž, v ktorej sa môžeš zapojiť o výhru v podobe samotných vstupeniek. Všetky informácie nájdeš v príspevku nižšie. Vidíme sa v Trenčíne! 

Albumy a produkty od festivalu Grape si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: yourope.org

Komentáre

Odporúčame