Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
LFO Žurnál je späť s druhým dielom a uťahuje si z návštevníkov festivalov!
lfo žurnál späť
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsVideo

LFO Žurnál je späť s druhým dielom a uťahuje si z návštevníkov festivalov!

LFO Žurnál je späť s druhým dielom

Hudobná škola LFO prichádza s druhým dielom svojho bizarného seriálu LFO Žurnál. Tentokrát sa jeho autori vybrali do jedného z najvyhľadávanejších nahrávacích štúdií na Slovensku. Konkrétne šlo o PULP Studio, v ktorom nahrávajú napríklad aj Nik Tendo, The Curly Simon alebo Marián Čekovský. Producent a DJ Subtension vyspovedal majiteľa štúdia Mateja Turcera a taktiež v ňom spolu s Yankom Kralom nahrali niečo pre fanúšikov elektronickej hudby. 

Kameru a strih si zobral na starosť Sule Dsgn, ktorý pravidelne spolupracuje s menami ako Rytmus, Naked Bananas, Bekim a ďalšími. Okrem toho, že si autori uťahujú z festivalov a ich návštevníkov, vybrali sa aj na východ Slovenska, kde sa pokúsili odhaliť záhadu Lesného Ducha z Bukovca. LFO pre vás pripravilo aj súťaže o hodnotné ceny, o ktorých sa dozviete viac v samotnom druhom dieli.

Pokiaľ ste ešte nevideli prvý diel s názvom Paštikári na Liptove, môžete si ho pozrieť kliknutím na tento link!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame