Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ben Cristovao ako kaskadér a Rytmus ako kingpin, sleduj klip k songu Multiverse!
rytmus ben cristovao multiverse
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Ben Cristovao ako kaskadér a Rytmus ako kingpin, sleduj klip k songu Multiverse!

Rytmus a Ben Cristovao v ‚Multiverse‘ klipe

Skvelá československá spolupráca dostáva nový videoklip, Ben Cristovao a Rytmus vydali vizuál k songu Multiverse! Ten vyšiel 31. júla 2022 a prináša nám nevídanú filmovú kvalitu spolu s kaskadérskymi kúskami, ktoré si zobral na starosť sám Ben. Režisérom tohto špičkového kúsku, ktorý je po dlhej dobe jedinečný a origiálny, je Michal Herčka. Obzvlášť zaujímavé je však to, že ide o vôbec prvú spoluprácu týchto dvoch chalanov. Po tomto debute však veríme, že spolu v budúcnosti ešte čosi vymyslia.

Song je súčasťou nového Benovho albumu s názvom PROTENKONTRAST, ktorý obsahuje množstvo hviezdnych spoluprác. Okrem Rytmusa na ňom hosťujú aj mená ako Ego, Majk Spirit, Calin či KOJO. Klip k tracku Multiverse je len druhým, ktorý nám Cristovao zo spomínaného projektu predstavil. 8. júna sme videli prvú ochutnávku albumu v podobe vizuálu k exotickej nahrávke Ten Vibe.

Albumy a produkty od Rytmusa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Bena Cristovaa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame