Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Prekvapenie od Billie Eilish, speváčka vydala akustické novinky 'The 30th' a 'TV', klikaj!
billie eilish 30th tv
Zdroj: stereogum.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Prekvapenie od Billie Eilish, speváčka vydala akustické novinky ‚The 30th‘ a ‚TV‘, klikaj!

Billie Eilish vydala nečakané novinky ‚The 30th‘ a ‚TV‘

20-ročná americká megastar Billie Eilish prekvapuje a nečakane vydáva dve akustické novinky ‚The 30th‚ a ‚TV‚! Dvojica piesní zároveň tvorí nové mini EP, ktorému dala rodáčka z Los Angeles príznačný názov Guitar Songs. Akustické nahrávky sú jej prvou hudobnou aktivitou tohto roka, naposledy sa nám totiž pripomenula druhým štúdiovým albumom Happier Than Ever. Zatiaľ, čo v songu TV hovorí o problémoch a zlom stave súčasného sveta, skladba The 30th je venovaná jej kamarátke, ktorá bola účastníčkou autonehody. Producentom týchto osobných spovedí je, ako inak, jej brat Finneas.

Billie má za sebou mesačný pobyt na našom kontinente, jej sieť európskych koncertov totiž začala už 3. júna v Belfaste. Počas tejto časti svetového turné k albumu Happier Than Ever cestovala po Veľkej Británii, Holandsku, Nemecku, Belgicku a aj Francúzsku. Jej návšteva vyvrcholila 24. júna vystúpením na festivale Glastonbury, kde sa stala najmladšou headlinerkou v jeho 52-ročnej histórii. Turné ukončila 2. júla vo švajčiarskom Zürichu a pokračovať bude už onedlho, 13. augusta začína v Manile ázijskú časť vystúpení.

Albumy a produkty od Billie Eilish si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: stereogum.com

Komentáre

Odporúčame