Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Detská hviezda Sarah C prináša daľšiu skladbu, ktorá núti decká vybehnúť von!
Sarah C
Zdroj: Europa 2
KLIPSK/CZNews

Detská hviezda Sarah C prináša daľšiu skladbu, ktorá núti decká vybehnúť von!

Sarah C prináša skladbu, ktorá nesie názov Blázon!

Sarah C už nie je neznámym menom na hudobnej scéne, keďže svoj hudobný debut poňala na Vianoce netradične oproti začínajúcim spevákom.  Žiadne veľké meno v spolupráci či prerobená koleda. Práve naopak! Mladá speváčka si razí svoju cestičku i naďalej kvalitnou hudbou a trefnými vizuálmi, ktoré nesú odkaz hlavne pre jej rovesníkov. Novinka „Blázon“ je toho dôkazom!

Sarah C
Zdroj: TS

Potenciál!

Mladý talent, Sarah C sa objavila na hudobnej scéne len minulé Vianoce, no hneď si získala svoju fanúšikovskú základňu. So skladbou „Poď vonprekonala za krátky čas 60-tisíc vzhliadnutí a to je len necelý polrok predstavená svetu ako nováčik.  O vizuály sa je stará jej dvorný režisér. Ide o jednéhoz najuznávanejších na Slovensku a v Čechách –  kreatívec, scenárista, herec a direktor hitov , Michal Nemtuda. O tom ako kvalitne Sarah cíti hudbu, svedčí aj umelecký track „Reťaz venovaný všetkým, ktorých zasiahla ukrajinská vojna a aj samotný Nemtuda to môže len potvrdiť. 

„Vidím v nej veľký potenciál, keďže s ňou pracujem na každom klipe, pred kamerou sa správa úplne prirodzene ako dospelý profesionál a jej hudba nesie vždy silný emotívny odkaz, nielen pre dnešnú mládež, ale aj pre nás dospelých“, vyjadril sa na adresu Sarah režisér. 

Zdroj: TS

Zdroj titulného obrázku: Europa 2

Komentáre

Odporúčame