Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
The Weeknd ohlásil vydanie vlastného seriálu The Idol, pozri si trailer!
the weeknd the idol
Zdroj: esquiresg.com
SvetNewsVideo

The Weeknd ohlásil vydanie vlastného seriálu The Idol, pozri si trailer!

The Weeknd a jeho nový seriál, The Idol

Americká hviezda The Weeknd svojich fanúšikov teší prvým trailerom k jeho novému seriálu The Idol, ktorý vyjde exkluzívne len na službe HBO Max. Medzi účinkujúcimi možno nájsť dcéru Johnnyho Deppa, herečku Lily-Rose a samotného speváka, vlastným menom Abela Tesfayeho. Dramatický seriál The Idol zobrazuje popovú speváčku, ktorá sa dostane do milostného vzťahu s vlastníkom klubu a lídrom kultu v Los Angeles. V traileri vidíme aj rôzne scény plné vášne, lásky, drog a tanečných skúšok. Táto 83-sekundová ukážka v istom momente nadchádzajúci seriál opisuje ako „najodpornejšiu love story v celom Hollywoode“.

The Idol bol vytvorený samými známymi osobnosťami. Na celom projekte sa podieľal spomínaný spevák a jedna z hlavných postáv, The Weeknd či Sam Levinson, ktorý je režisérom seriálu Euphoria. Účinkovať v ňom budú aj ďalšie hudobné mená, spevák Troye Sivan či členka kvarteta Blackpink, Jennie. V traileri možno vidieť, že sa seriál blíži, ale oficiálny dátum vydania ešte nie je známy.

Albumy a produkty od The Weeknda si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, pitchfork.com

Zdroj titulného obrázku: esquiresg.com

Komentáre

Odporúčame