Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus a jeho TOP 5 najsledovanejších videoklipov kariéry, videl/a si všetky?
rytmus top 5 videoklipov
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Rytmus a jeho TOP 5 najsledovanejších videoklipov kariéry, videl/a si všetky?

Rytmus a TOP 5 najsledovanejších videoklipov

Jeden zo zakladateľov skupiny Kontrafakt, Rytmus, má na svojom konte množstvo kultových videoklipov. My sa dnes však pozrieme na TOP 5 a zoradíme si ich podľa sledovanosti na službe YouTube. Už teraz je jasné, že sa budeme pohybovať v desiatkach miliónov pozretí a čo je ešte zaujímavejšie, tieto songy pochádzajú len z dvoch albumov.

Vlastným menom, Patrik Vrbovský vydal svoj posledný štúdiový sólový album ešte v roku 2016 a projekt Krstný Otec obsahuje až 24 skladieb. V súčasnosti si už užíva úspech najnovšieho albumu od skupiny Kontrafakt, KF ako Rolls. My sa však v tomto rebríčku budeme venovať len videoklipom, ktorých súčasťou je Rytmus len ako sólový umelec.

Rytmus a jeho TOP 5 videoklipov (ku 18.7.2022)

5. Rytmus – Sám prod. Tomi Popovič (2011, album Fenomén) – 18,9 mil. zhliadnutí

Začíname kombináciou skvelej klavírnej linky, chytľavého refrénu a emotívneho storytellingu. Je až neuveriteľné, že má tento projekt už 11 rokov. Vo videoklipe sa, ako aj sám rapper v refréne hovorí, „na svoje sídlisko smutne pozerá“. Skladba je súčasťou albumu Fenomén, ktorý obsahuje aj song, ktorý je v našom rebríčku ďalším v poradí.

4. Rytmus – AKM (2011, album Fenomén) – 19 mil. zhliadnutí

Pokračujeme jedným z najväčších tanečných hip-hopových bangerov, ktoré sa stále hrávajú na dobrej párty. Videoklip je vtipný, odohráva sa v rómskom a typickom dedinskom prostredí a o songu viac ani netreba hovoriť. Ide o jednu z nahrávok, ktorá predbehla dobu a je skutočne nadčasová. Skladba je súčasťou albumu Fenomén, na ktorej predstavuje číslo dva.

3. Rytmus feat. Ego & Tina – Všetko má svoj koniec (2009, album Král) – 20,3 mil. zhliadnutí

Fanúšikom naskakujú zimomriavky a Rytmusovi zas čísla na tomto nostalgickom videoklipe. Čas neúprosne letí, spolupráca Rytmusa, Ega a Tiny má dnes už 13 rokov. Ide o predposlednú pieseň Rytmusovho tretieho štúdiového albumu.

Albumy a produkty od Rytmusa si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Rytmus a TOP 2 najsledovanejšie videoklipy

2. Rytmus – Zlatokopky (2009, album Král) – 23,5 mil. zhliadnutí

Na druhom mieste sa umiestnil klip, ktorý hneď po vydaní v auguste roka 2010 vyvolal množstvo kontroverzných názorov. Rytmus ním poukázal na existenciu žien, ktoré spravia pre peniaze takmer všetko, a tak sa obecenstvo rozdelilo na dva tábory. Jedna skupina ľudí ho za tento krok okamžite milovala a tá druhá sa bavila, ale čakala menej nadávok.

1. Rytmus feat. Ego – Deti stratenej generácie (2011, album Fenomén) – 26,6 mil. zhliadnutí

V dobe vydania tejto skladby mala skupina Kontrafakt na konte ešte len albumy E.R.A. a Bozk na rozlúčku. Rytmus a Ego na seba týmto spojením hip-hopu, tanečnej hudby a rocku mimoriadne upozornili a stali sa jednou z najznámejších hudobných dvojíc našej hudobnej histórie.

Albumy a produkty od Rytmusa si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame