terapia yael vrátim sa
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Terapia prichádza s novinkou ‚Vrátim sa‘ na ktorej hosťuje Yael!

Terapia a Yael vydali novinku ‚Vrátim sa‘

Dojímavá novinka sa stala ich doposiaľ najväčšou spoluprácou v kariére, duo Terapia a spevák Yael vydávajú spoločnú skladbu Vrátim sa! Song vyšiel aj spolu s videoklipom, o ktorý sa postaral Marko Parks Parničan, 17. júla 2022. Chalani Jurgi a Tyor vydávajú svoje veci pod hlavičkou Kaliho vydavateľstva, Kali Records. Samotná 39-ročná stálica slovenskej scény sa s nimi spojila aj v songu Milujeme noc, ktorý sa dostal na ich druhý album Nech naveky nás spojí.

Chalani o novinke na svojom Instagrame hovoria ako o najväčšej kolaborácii v kariére a tomuto tvrdeniu sa nečudujeme. Matúš Kolárovský je momentálne jedným z najvyhľadávanejších mien v našej hudobnej brandži a užíva si úspech svojho debutového EP BAY B. Yael je stále aktívny, nedávno priniesol nový singel Čas a hosťoval aj na songu Magnet s Nelou Pociskovou. Spolu s Vami pevne veríme, že sa pomaličky začína pracovať na nejakom väčšom projekte, ktorý by jeho pozíciu len upevnil.

Albumy a produkty od Yaela si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Terapie si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame