loko loko nikdy
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Loko Loko v silnej novinke tvrdí, že ‚Nikdy‘ nehovoril, že bude dobrý

Loko Loko vydáva novinku ‚Nikdy‘

Slovenský rapper vydáva jednu z najsilnejších skladieb zatiaľ, Loko Loko nám totiž priniesol novinku s názvom Nikdy! Song vyšiel aj s videoklipom 14. júla 2022 o 20:00 na YouTube kanáli tímu Trapforce. Naposledy sme sme od neho dostali vizuály 2. júna v podobe nahrávky Loadout a 25. marca, kedy predstavil pieseň Celý svet.

V oboch songoch pokračuje vo svojich obľúbených trapových beatoch, ktoré sú doplnené o texty plné zbraní a aj peňazí. Vo včerajšej novinke sú v klipe použité aj archívne zábery, ktoré pravdepodobne zobrazujú rappera ako mladého chalana. Tieto krátke videá sú striedané so zábermi z vystúpenia v Partizan Resorte v Obyciach, kde sa rapper naživo predstavil 11. júna.

Poslucháči si nový singel pochvaľujú a svoje názory vyjadrili aj v komentároch pod oficiálnym videom:

„Kamarát toto sa volá kvalita. Popiči klip, beat, text proste bezchybne. Loko ide hore! Brutal!“

„Extrém Loko! Klip, tie strihy, všetko hrá ako má.“

„Asi najsilnejšia skladba od Loka. Ale to je len môj názor.“

Albumy a produkty od Loka Loka si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame