Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael v novom klipe zmenil účes a predstavil v ňom záhadný monolit z Utahu! - NEWS | RUKAHORE.sk
SK/CZČlánkySlovenskoVideo

Yael v novom klipe zmenil účes a predstavil v ňom záhadný monolit z Utahu!

Yaela netreba nejako špeciálne predstavovať. Čo skladba, to hit! Tentokrát však prekvapil svojich fanúšikov nielen vizuálom skladby, ale aj samotným výzorom.

A aká je story s monolitom z Utahu?

Pred niekoľkými rokmi sa tento kovový predmet neznámeho pôvodu objavil a súčasne aj zmizol z púštnej oblasti v americkom štáte Utah. Nakrátko na to sa monolit opäť objavil v Rumunsku a v Kalifornii na vrchole hory Pine Mountain. Je známe, že tento 3 metrový predmet sa objavil nie len v krajinách ako Taliansko, Nemecko alebo Francúzsko, ale jeho výskyt bol zaznamenaný aj na Slovensku v mestách Senec a Ružomberok. Výskyt tohto tajomného predmetu je nepredvídateľný, no dnes, v nedeľu 7.10.2022 na YouTube kanáli ILLUMINATE vyšiel úplne nový videoklip na Yaelovu skladbu Čas, v ktorej sa objavil tento záhadný monolit. Oblasť výskytu je neznáma, avšak podľa videoklipu prostredie pripomína mesačnú krajinu.

„V deň nakrúcania sme mali s tímom istú predstavu o scenári videoklipu, ale keď sme dorazili na lokáciu, zostali sme ako obarení, keď sme si všimli, čo sa na nej nachádza. V tom momente sme s režisérom Martinom Mikom okamžite celý scenár upravili tak, aby sme ukázali záhadný monolit vo videoklipe. Bol asi 3 metre vysoký a nedalo sa s ním pohnúť, čiže predpokladám, že bol ťažký. Bolo to niečo fantastické“ – hovorí samotný spevák YAEL.

Vzhľadom ku všetkým doterajším poznatkom v súvislosti s objavením záhadného monolitu sa dá predpokladať, že predmet sa už na mieste nakrúcania videoklipu nenachádza a je len otázka času, kedy a kde sa opäť vyskytne.

Viac sa dozvieš však, keď si pozrieš nový Yaelov klip z produkcie Illuminate. Vidíš ho tam?

Klip vznikol za podpory „alkoholického monolitu“ Tatra Tea.

 

 

 

Komentáre

Odporúčame